[智能電話] ANDROID之選擇,HTC?

ANDROID之選擇,HTC?

一直都想做機械人,但係MS2等極都未出

最近見到HTC有兩部新機(?)賣廣告賣得幾多下,唔知好唔好.....

好似係DESIRE HD 同DESIRE 唔知咩字母(有QWERTY)

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-11-24 11:44 發表

最近見到HTC有兩部新機(?)賣廣告賣得幾多下,唔知好唔好.....

好似係DESIRE HD 同DESIRE 唔知咩字母(有QWE ...
Z

今日都會去123 8下部 DESIRE HD 先...
Hero 都係時候退役啦!

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-11-24 11:44 發表

好似係DESIRE HD 同DESIRE 唔知咩字母(有QWE ...
Desire Z
800MHz CPU,但記憶體大幅提升至 1.5GB喎........
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 setohoho 於 2010-11-24 11:48 發表
今日都會去123 8下部 DESIRE HD 先...
Hero 都係時候退役啦!
無錯...我部hero 等退役, 等換生活態度5

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-24 11:53 發表

Desire Z
800MHz CPU,但記憶體大幅提升至 1.5GB喎........
1.5咁多有用?

部hd 好似 1g cpu

邊部好?

其實真係想等ms2

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-11-24 12:04 發表

1.5咁多有用?

邊部好?

其實真係想等ms2
可能自家SENSE 愈整愈大舊

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-11-24 12:04 發表

1.5咁多有用?

邊部好?

其實真係想等ms2
Desire HD 的內部規格都有改進,首先是記憶體為 768MB RAM,比 Desire 的 576MB 更多;CPU 為 Qualcomm Snapdragon QSD8255 1GHz,比 Desire  的 8250 較新;而 ROM 的容量更高達 1.5GB,是 Desire 的 3 倍,加上 Android 2.2 支援 Apps2SD,裝 Apps 可以更加輕鬆不用擔心記憶體不足。

各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 bluesky 於 2010-11-24 11:55 發表

無錯...我部hero 等退役, 等換生活態度5
你都要入教,Android唔好咩

引用:
原帖由 lisa22 於 2010-11-24 12:52 發表

你都要入教,Android唔好咩
邪教通常都有D誘人既賣點
longhai大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
1.5咁多有用?
其實真係想等ms2
絕對有用,
少內存的話,如果唔上 App2SD,裝App好快裝爆

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-24 12:47 發表

Desire HD 的內部規格都有改進,首先是記憶體為 768MB RAM,比 Desire 的 576MB 更多;CPU 為 Qualcomm Snapdragon QSD8255 1GHz,比 Desire  的 8250 較新;而 ROM 的容� ...
最唔好就係個芒,
只係普通LCD。
舊電聽聞係1250MAh,
即係同部舊金山橙一樣!
照咁睇D電應該會去得好快。

引用:
原帖由 T12 於 2010-11-24 13:05 發表

邪教通常都有D誘人既賣點
呢度D機械人信徒好似冇人要改入邪教

引用:
原帖由 lorym 於 2010-11-24 13:16 發表

最唔好就係個芒,
只係普通LCD。
舊電聽聞係1250MAh,
即係同部舊金山橙一樣!
照咁睇D電應該會去得好快。
唔系SLCD 咩?

引用:
原帖由 ngotto 於 2010-11-24 13:17 發表

唔系SLCD 咩?
longhai大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長