[智能電話] 面對生活態度 vs 機械人 ...

太座部 Galaxy S 上左官方 2.2,
加 root 加 OCLF,而家砰砰聲…………

P.S.

尋日行過電話舖,白色Galaxy S 幾靚!

引用:
原帖由 小馬馬 於 2010-12-1 15:37 發表
點玩點玩架? OCLF 係乜

引用:
原帖由 孔明 於 2010-12-1 15:37 發表

點玩點玩架? OCLF 係乜
無乜野,超簡單。
上Samsung CS up上 2.2,跟住係market d/l 4zroot 同 OCLF,
照行就搞掂…………

OCLF — One Click Lag Fix,Galaxy S 專用的

引用:
原帖由 小馬馬 於 2010-12-1 15:37 發表

P.S.

尋日行過電話舖,白色Galaxy S 幾靚!
so do u want to upgrade? yr wife's mobile is faster than yr one

引用:
原帖由 bebird 於 2010-12-1 15:43 發表

so do u want to upgrade? yr wife's mobile is faster than yr one
我又無俾人撻左部電話,點換?……………

引用:
原帖由 小馬馬 於 2010-12-1 15:45 發表

我又無俾人撻左部電話,點換?……………
你想俾人撻電話? 好易姐
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-12-1 15:47 發表
你想俾人撻電話? 好易姐
XT701 可能跌都無人要!

我上星期留低部電話係屋企樓下茶記,
返轉頭拎得番…………

引用:
原帖由 小馬馬 於 2010-12-1 15:52 發表

返轉頭拎得番…………
超,都唔知系咪山寨機,條友一D生活態度都無

引用:
原帖由 ngotto 於 2010-12-1 15:54 發表

超,都唔知系咪山寨機,條友一D生活態度都無
外表係「生活態度」,其實係一部山寨高仿!

無知一問 : 請問 "生活態度" 係點o黎架
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 小馬馬 於 2010-12-1 15:52 發表

返轉頭拎得番…………
咁咪好
起碼唔會被人搶電話

引用:
原帖由 孔明 於 2010-12-1 15:34 發表

佢地覺得自己好有態度
我覺得你地係帶有色眼鏡睇人
未了解個 System 就話人地D野唔好

Andriod 個 Market 廢到飛起
但我從來都無講 Andriod 既唔好野
因為每個 System 都有pro/cons

引用:
原帖由 irvingtin 於 2010-12-1 16:13 發表

我覺得你地係帶有色眼鏡睇人
未了解個 System 就話人地D野唔好

Andriod 個 Market 廢到飛起
但我從來都無講 Andriod 既唔好野
因為每個 System 都有pro ...
我係公司日用夜用IPHONE 用到癲添啦
我覺得apple 最好既就係 jailbreak 呢樣野

引用:
原帖由 孔明 於 2010-12-1 16:18 發表

我係公司日用夜用IPHONE 用到癲添啦
我覺得apple 最好既就係 jailbreak 呢樣野
老實講, 剩係你講呢句, 已經知道你由一開始用IP, 已經戴緊有色眼鏡......

Say no to iSlave