[智能電話] 面對生活態度 vs 機械人 ...

引用:
原帖由 小馬馬 於 2010-12-1 15:52 發表

XT701 可能跌都無人要!

我上星期留低部電話係屋企樓下茶記,
返轉頭拎得番…………
i want ar

引用:
原帖由 孔明 於 2010-12-1 16:18 發表

我係公司日用夜用IPHONE 用到癲添啦
我覺得apple 最好既就係 jailbreak 呢樣野
咁你都只係針對部機講佢有咩唔好
無理由講用佢既人掛
最睇唔過眼係呢樣野囉

咁我可唔可以咁講,
用Andriod 既人自視甚高, 對其他手機既人跺得就跺??
完全一D禮貌都無

引用:
原帖由 sunyung 於 2010-12-1 16:20 發表

老實講, 剩係你講呢句, 已經知道你由一開始用IP, 已經戴緊有色眼鏡......
IPHONE 我個人覺得冇問題架
係太過氾濫, 接近失控咁滯

引用:
原帖由 irvingtin 於 2010-12-1 16:21 發表

咁你都只係針對部機講佢有咩唔好
無理由講用佢既人掛
最睇唔過眼係呢樣野囉

咁我可唔可以咁講,
用Andriod 既人自視甚高, 對其他手機既�� ...
OK , 我表達錯野 , 係我唔好

引用:
原帖由 孔明 於 2010-12-1 16:22 發表

IPHONE 我個人覺得冇問題架
係太過氾濫, 接近失控咁滯
太過氾濫姐, 咁就唔係剩係得JB係好處啦

引用:
原帖由 孔明 於 2010-12-1 16:23 發表

OK , 我表達錯野 , 係我唔好
我只係覺得呢度D風氣越來越似 no1 先會咁講~
有D野唔係非1即2

引用:
原帖由 sunyung 於 2010-12-1 16:25 發表

太過氾濫姐, 咁就唔係剩係得JB係好處啦
咁其他要做到既功能, 好多OS都做到

引用:
原帖由 bebird 於 2010-12-1 16:21 發表

i want ar
XT701, 我相信在場用緊舊金山既人, 都應該會要(包括我)

引用:
原帖由 irvingtin 於 2010-12-1 16:25 發表

我只係覺得呢度D風氣越來越似 no1 先會咁講~
有D野唔係非1即2
no.1 , 算把啦

引用:
原帖由 孔明 於 2010-12-1 16:26 發表

做到唔代表做得好
老實講, IOS個Touch smooth, 我覺得Android仲係比唔上......

引用:
原帖由 孔明 於 2010-12-1 16:26 發表

所以我成日講, 睇個D野有無用~
正如個 Apps store, 都係其他機抄佢
不過無一個抄得好過佢

Android 個 Market 唔知點解咁 stupid
我試過係上面 search, 少左個 s 係後面都 search 唔到

引用:
原帖由 sunyung 於 2010-12-1 16:28 發表

做到唔代表做得好
老實講, IOS個Touch smooth, 我覺得Android仲係比唔上......
咁呢樣又真
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-12-1 16:32 發表

咁呢樣又真
其實我之前係第二度講過呢句
好多人仲插我話什麼N1 GalaxyS, 點會唔好得過IOS
呢樣野, 口講無咩用, 自己感覺最重要
我呢一年用電話都十分抵死...
3GS->Milestone->N1->IP2G->IP4(用二日)->IP2G->舊金山
真係越用越賤

所以我只可以講, 各有好處, 無話邊部特別優勝, 所以我唔認同生活態度(潮)呢個詞

引用:
原帖由 sunyung 於 2010-12-1 16:37 發表

其實我之前係第二度講過呢句
好多人仲插我話什麼N1 GalaxyS, 點會唔好得過IOS
呢樣野, 口講無咩用, 自己感覺最重要
我呢一年用電話都十分抵死...
...
但我好憎用通街都係既電話囉 (好似 d 渣古 / 吉姆咁)
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-12-1 16:40 發表

但我好憎用通街都係既電話囉 (好似 d 渣古 / 吉姆咁)
咁你可以唔用佢
但你唔可以話佢唔好
都老實講, 真係通街都好
先有咁多周邊野比你玩, 比你選擇
人係犯賤, 太冷你又話佢悶, 太犯濫你又話佢悶, 最好有一部, 又可以威, 又好用, 但又唔係通街都有既電話, 但呢樣野存在嗎