[智能電話] 面對生活態度 vs 機械人 ...

引用:
原帖由 sunyung 於 2010-12-1 16:45 發表

咁你可以唔用佢
但你唔可以話佢唔好
都老實講, 真係通街都好
先有咁多周邊野比你玩, 比你選擇
人係犯賤, 太冷你又話佢悶, 太犯濫你又話佢悶,  ...
if ip4 is selling over $10k, maybe

WP7 又好、Android 又好,
先天上已經輸蝕俾 iOS。

iOS 由 OS 至 hardware 都係一條龍,
假如咁都做得差就抵打喇。

機械人同WP7個OS要「百貨應百客」,
除左 kernel 之外、driver/ library 部部機差天同地………

引用:
原帖由 小馬馬 於 2010-12-1 17:04 發表
WP7 又好、Android 又好,
先天上已經輸蝕俾 iOS。

iOS 由 OS 至 hardware 都係一條龍,
假如咁都做得差就抵打喇。

機械人同WP7個OS要「百貨應百客」� ...
咁理論上Windows都係輸蝕俾Mac
Windows 要兼容的野多N倍

引用:
原帖由 irvingtin 於 2010-12-1 16:21 發表

咁你都只係針對部機講佢有咩唔好
無理由講用佢既人掛
最睇唔過眼係呢樣野囉

咁我可唔可以咁講,
用Andriod 既人自視甚高, 對其他手機既� ...
機械人都有分狂派,博派
longhai大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

以前又話:-
多人用先好用.....先代表佢cater到不同層面既客, 先代表產品成功
得個貴字d人係用黎潮

而家又話
多人用係冇個性冇態度...
又要用番少人用既野

咁好矛盾喎老細

引用:
原帖由 cainester 於 2010-12-1 17:43 發表
以前又話:-
多人用先好用.....先代表佢cater到不同層面既客, 先代表產品成功
得個貴字d人係用黎潮

而家又話
多人用係冇個性冇態度...
又要用番� ...
一句講晒,
好多人「為反而反」

引用:
原帖由 小馬馬 於 2010-12-1 18:38 發表

一句講晒,
好多人「為反而反」
事實 佢地 跟風反, 定係假膠反 就真係不得而知
唔理性行為 係抵制 IP 的方法, 但係無否認 IP 其好, 只放大其 缺

根據我上司指出 , 孔明兄係一個好有錢的人 !!

我都覺得apple d game真係好_正
見過人拎部ipad玩d槍game呢..畫面,流暢度都一流..

手上拎住部錯點n1..哩下真係頹左
不過坐親地鐵,1卡車都見到幾部iphone..真係

引用:
原帖由 無敵世麟 於 2010-12-1 20:37 發表
根據我上司指出 , 孔明兄係一個好有錢的人 !!
有錢個屁...

唔係wor!

佢話你成日都帶好多好野返公司架wor!

件件都係貴野

我同事剛出左ip4...真係smooth d...比N1

android 幾時加有硬體加速功能呀

引用:
原帖由 無敵世麟 於 2010-12-4 11:21 發表
唔係wor!

佢話你成日都帶好多好野返公司架wor!

件件都係貴野
上次去影相先要帶架生乍wo