[智能電話] Peoples 出 i9000 $4080 ………

Peoples 出 i9000 $4080 ………

http://www.hk.chinamobile.com/pop_homepagepromo_058_tc.jsp

正!只需綁 12個月嘅 $68 約………

唔知有冇白色呢??

引用:
原帖由 小馬馬 於 2010-12-7 12:06 發表
http://www.hk.chinamobile.com/pop_homepagepromo_058_tc.jsp

正!只需綁 12個月嘅 $68 約………

唔知有冇白色呢??
即係賣身 12month ($68) + 佢 list 果個機價就可以?
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

最想知

Q1) 第二年仲可唔可以用$68
Q2) 有冇得分期出機

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-12-7 12:08 發表

即係賣身 12month ($68) + 佢 list 果個機價就可以?
剩機做緊幾多?

引用:
原帖由 bondleung 於 2010-12-7 12:12 發表

剩機做緊幾多?
samsung 7" 出面好似係 $55xx 左右, 而 i9000 好似減到 $49xx

個價幾吸引,估唔到Galaxy S跌價跌得咁快。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-12-7 12:11 發表
最想知

Q1) 第二年仲可唔可以用$68
Q2) 有冇得分期出機
Q1 第二年可以 搵架 生活態度 用$68

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-12-7 12:08 發表

係。

入會價應該仲係$68
散客價就$78

引用:
原帖由 小馬馬 於 2010-12-7 12:33 發表

係。
擺明搶客

Galaxy S硬件規格強,見用家評語普遍都讚,不過,係咪要自己fine tune/set d乜,先令部機用起來更爽?
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-12-7 12:37 發表

擺明搶客
人仔台搶起客上黎真系好積極
前科有MS同XT701

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-12-7 12:15 發表

samsung 7" 出面好似係 $55xx 左右, 而 i9000 好似減到 $49xx
$44xx only

引用:
原帖由 SilverLake 於 2010-12-7 12:25 發表

Q1 第二年可以 搵架 生活態度 用$68
個日問過, 生活態度, 最平係 $76 (要加$8 Join other services)

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-12-7 12:49 發表

個日問過, 生活態度, 最平係 $76 (要加$8 Join other services)
其實一樣,但上台正價要$98