[智能電話] 舊金山專用帖

無研究 APPS2SD, 有冇教學?

仲有我個 link, 入面有d有用 apps..

http://discuz.servehttp.com/view ... highlight=%2Blctang

多謝大大的分享!
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

小熊來電必裝

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-12-8 11:43 發表
正常問...同埋你OC左部機之後舊電頂到幾耐?
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 Quinton 於 2010-12-8 12:06 發表

正常問...同埋你OC左部機之後舊電頂到幾耐?
1. 我冇OC
2. flash 左2.2, 會長命D
3. 我係公司會差下部機, 但返到屋企唔差, 一日無問題 (好少上網, 因為得50MB data)
4. 冇聽歌/FM, 因為啱啱先拎到, 未有時間入野; FM radio用唔到@ r3a version

引用:
原帖由 ngotto 於 2010-12-8 12:03 發表
小熊來電必裝
仲有咩hotline, 乜乜, 但未裝過, 比唔到comment

多謝分享!

唔好SET 閱讀權限

引用:
原帖由 patman 於 2010-12-8 12:14 發表
多謝分享!

唔好SET 閱讀權限
小熊來電幾好的..
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 patman 於 2010-12-8 12:14 發表
多謝分享!

唔好SET 閱讀權限
冇set
但因為要edit, 所以先set

recal 粒電個教學係咪應該要加??

引用:
原帖由 rai 於 2010-12-8 12:22 發表
recal 粒電個教學係咪應該要加??
頭先仲記得

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-12-8 11:43 發表
for most A2SD activated roms, just simply set the partition on SD and u will be good to go.
happily ever after.

copy 埋 D QR code ar

引用:
原帖由 lctang 於 2010-12-8 12:47 發表
copy 埋 D QR code ar
ok ok, 比D時間我