[智能電話] DEFY , 公價: $3280 ,仲有野送...

DEFY , 公價: $3280 ,仲有野送...

MOTO BT 耳機

大家覺得抵唔抵?

............. 3280... better than HTC Wildfire

係DEFY

行過數碼通,$298*18個月或者$2880機價

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-12-8 22:02 發表
係DEFY

行過數碼通,$298*18個月或者$2880機價
$2880 , 咁即係要幾錢PLAN ?

$2880, 應該係$98 + $12

$298 * 18, 應該係 $298 + $18 + $12 * 18

如果有人經過SMV, 可以幫手留意下嗎?

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-12-8 22:11 發表
$2880, 應該係$98 + $12

$298 * 18, 應該係 $298 + $18 + $12 * 18
無限?

引用:
原帖由 jeffreylkc 於 2010-12-8 22:21 發表

無限?
298 一定唔會無限

$238 帶機上台就係無限
$298 出機, 九成九500MB

我仲等緊MS2...部SH-06A有時傻傻地想換...

引用:
原帖由 福頭蛋撻 於 2010-12-8 22:44 發表
我仲等緊MS2...部SH-06A有時傻傻地想換...
我都仲等緊,我要夜晚覆歐洲同事email.....

無qwerty好麻煩......

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-12-9 00:10 發表

我都仲等緊,我要夜晚覆歐洲同事email.....

無qwerty好麻煩......

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-12-8 22:01 發表
............. 3280... better than HTC Wildfire
個價好抵玩,
其他中低檔機械人手機好大壓力………

引用:
原帖由 小馬馬 於 2010-12-9 00:49 發表

個價好抵玩,
其他中低檔機械人手機好大壓力………
3k 唔見有咩對手機
2k D機都會被KO埋

始終個芒一比, 贏成條街

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-12-9 00:50 發表

3k 唔見有咩對手機
2k D機都會被KO埋

始終個芒一比, 贏成條街
HTC Aria 食得最應,
唔劈價無得做………

引用:
原帖由 小馬馬 於 2010-12-9 00:53 發表

HTC Aria 食得最應,
唔劈價無得做………
曾經都諗過下Aria
但一見佢個resolution.... 不如去買Galaxy S