[智能電話] DEFY , 公價: $3280 ,仲有野送...

可惜DEFY只係2.1,點解唔學其他牌子新機用2.2?
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

等遲的people 睇下有無的 jet so plan 先

引用:
原帖由 marsover 於 2010-12-9 10:20 發表
等遲的people 睇下有無的 jet so plan 先
$2580, $68 * 12 months

引用:
原帖由 bebird 於 2010-12-9 10:22 發表

再送H690

引用:
原帖由 bebird 於 2010-12-9 10:22 發表

真係咁正。。。。

可惜冇2.2

「..... Android OS 2.2 Froyo,新系統最大改進是速度上的提升,相比 Android 2.1 Eclair,Android 2.2 Froyo 在執行效能上快了 2.5 倍。而且在功能上亦增強不少,包括加入全新 V8 JavaScript 引擎的瀏覽器、內置 WiFi Hotspot 功能、程式可儲存在記憶卡及支援 Flash 10.1 等。」
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 ngotto 於 2010-12-9 10:24 發表

再送H690
H690 唔arm 使, 可以放到$ 嗎 ?

引用:
原帖由 marsover 於 2010-12-9 10:34 發表

H690 唔arm 使, 可以放到$ 嗎 ?
一舊點都有

人仔已經有得訂
好多人都估計係2580-2680, 68蚊PLAN

引用:
原帖由 sunyung 於 2010-12-9 11:13 發表
人仔已經有得訂
好多人都估計係2580-2680, 68蚊PLAN
都出得過, 最衰呢幾日的股仔唔生性

佢$68 係咪回贈左先係$68 ?

引用:
原帖由 bondleung 於 2010-12-9 16:06 發表
應該唔係, 反而要小心有無其他附加費就真
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 bondleung 於 2010-12-9 16:06 發表
$98 monthly - $30 rebate = $68

$12 MTR charge waived

引用:
原帖由 bebird 於 2010-12-9 16:21 發表

$98 monthly - $30 rebate = $68

$12 MTR charge waived
即係要預繳$500 先?

+$8