[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-19 17:49 發表

Why Why ?
太黑心lu....

比黑橘仲要離譜>_<

引用:
原帖由 小咖喱 於 2010-12-19 17:50 發表

太黑心lu....

比黑橘仲要離譜>_<
呢樣我唔知了
我login 起航了
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

轉職了!!

轉做商人
做 家畜商
因為有優待 "會計" / "警戒" / "烹飪"

反正我都係跑買賣呢類野
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

先練會計同警戒
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 小咖喱 於 2010-12-19 16:18 發表
玩過半個月左右...

不過而家紅心辣椒的野我都唔會再掂>_<
黑椒掂親邊隻就死邊隻

回復 #185 leyland1989 的帖子

利籣 我個人物有食品引取+1 ITEM TAKE 佢出來
裝起我人物度 可以去8+1
不過小心係會扣耐 用完最好 放番入銀行

比錢學了 西班牙+葡萄牙文
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-12-19 23:58 發表
利籣 我個人物有食品引取+1 ITEM TAKE 佢出來
裝起我人物度 可以去8+1
不過小心係會扣耐 用完最好 放番入銀行
ok

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-20 00:07 發表
比錢學了 西班牙+葡萄牙文
學身體語言就得 除非你要經常讀書....
咁就要好似我咁整個語言系小號..

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-20 00:09 發表

學身體語言就得 除非你要經常讀書....
咁就要好似我咁整個語言系小號..
未夠 Level 呀
天然系長髮眼鏡娘 最高

回復 #188 leyland1989 的帖子

銀行有一個 小心用 因為比較難買到

因為係活動解.............

仲有一件事 我自己好快會來搵你 因為我已工藝6

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-12-20 00:31 發表
銀行有一個 小心用 因為比較難買到

因為係活動解.............

仲有一件事 我自己好快會來搵你 因為我已工藝6

我仲係R11+2
你R11就可以過黎..

今日行情好... 基本上一個鐘已經至少賺500萬

跑左去 葡萄牙
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-20 01:07 發表
跑左去 葡萄牙
dom dom 同我同ser就好