[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

其實5開跑冒幾辛苦 唔係太控制得掂..

工藝差唔多畢業.. 捉返2隻小號去跑返一個星期冒先..(我為左造船材先升)

係海中心汁倒支砲..

捷徑衝冒中..

我屋企
+我最愛既服裝
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-20 02:03 發表

隻船都係跟身的
你去北歐放低隻1號船換2號船去西班牙..
你去到西班牙轉返1號船上北歐都得...
D貨你一日唔賣.. 一日都跟住你..
我諗住去 "搏命" 跑落去馬德拉嘛
聽聞由葡萄牙出發落去中途係危海嘛
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-20 04:37 發表
霸氣
想問下你張地圖係邊度 DL ......
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-20 08:47 發表
係海中心汁倒支砲..
咁都得
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-20 15:23 發表

我諗住去 "搏命" 跑落去馬德拉嘛
聽聞由葡萄牙出發落去中途係危海嘛
唔會... 西非先係危海

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-20 18:39 發表

唔會... 西非先係危海
OK
d NPC 話唔好過 伊斯坦堡個邊喎
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-20 22:32 發表

OK
d NPC 話唔好過 伊斯坦堡個邊喎
果度係危海

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-20 15:25 發表

想問下你張地圖係邊度 DL ......
冇左佢真係好麻煩

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-21 02:32 發表

冇左佢真係好麻煩
係邊 DL
天然系長髮眼鏡娘 最高

要開左測量先有用..
同埋係自己上網搵新地圖下載.. 呢個版本係2年前.. 未有東亞的..