[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-26 20:54 發表

快d 讀完小學 就可以升 Lv
已經做完小學雞, 而家係阿姆升緊紡織

太耐無玩.... 以前班fd 都走晒咁滯,都唔知點 pick up 返

引用:
原帖由 pigbale 於 2010-12-26 21:33 發表

已經做完小學雞, 而家係阿姆升緊紡織
...........你係戰服, 如果係探服我翻緊去
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

大海戰情報,  兩邊中盤戰 還是 50% Vs 50%
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

係塞維爾免費 執左套衫 XDDDD
天然系長髮眼鏡娘 最高

探服公告頻
"中南美東岸海域變左安全海 , 維持一星期"
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-26 22:14 發表
大海戰情報,  兩邊中盤戰 還是 50% Vs 50%
咩國對咩國.....

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-16 06:55 發表
你更係有翻咁上下親密度先會咁既
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 kclee514 於 2010-12-26 22:44 發表

咩國對咩國.....
探服
- 威尼斯 Vs 西班牙
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-26 23:04 發表

探服
- 威尼斯 Vs 西班牙
邊個地區打呀? 係戰服依兩個國家應該無乜機會打成平手

引用:
原帖由 kclee514 於 2010-12-26 23:06 發表

邊個地區打呀? 係戰服依兩個國家應該無乜機會打成平手
係錫拉庫斯
天然系長髮眼鏡娘 最高

頂, 有人倒貨
賣特產 洩錢
過 London 賣算
天然系長髮眼鏡娘 最高

倫敦超好價
不過只係送多本1 星書, sosad
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-26 15:50 發表

我本身都唔知...

但係好彩既係... 我想練工藝... 而法蘭西對工藝有特別的優勢
冇錯

引用:
原帖由 pigbale 於 2010-12-26 17:30 發表

呢一個開左係戰服就玩住先, 如果要開過一個先過黎

咁又唔駛, 因為現階段似乎有錢都升唔到level, 又買唔到新船, 所以有錢都用唔到
要新船我造比你. 好過你同NPC買..