[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

back now
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 kclee514 於 2010-12-16 16:04 發表

大海戰好好玩
好好玩

依家 Lv 7 / 6 / 4
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

QC 入左 game
天然系長髮眼鏡娘 最高

我星期六開始就可以同你地玩..
反正放長假冇野做.

不如整個list出黎.. e家有乜人玩..
Leyland1989 - 戰服
M- 戰服
QC-探服
dom-探服
高清雀-?

回復 #96 leyland1989 的帖子

戰服 家陣我最後落線點起歐洲

OK OK
我係探服 阿姆斯特丹 <-> 倫敦線
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-12-17 00:35 發表
戰服 家陣我最後落線點起歐洲
過探服啦

早鬼知唔上愛丁堡.......逆風行船慢到無朋友.....
重要無野賣
回程又比私掠船打

今次遇住大雨 又逆風, 怕左佢拿拿聲比停戰書 , 今次又得
即閃

翻到去荷蘭 , 學校 (中學 - 商業最後一堂??) 任務叫我打海盜
我隻船仔點打呀

天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-17 01:48 發表

過探服啦
你過黎唔好?
我地戰服3個人.. 你地2個..

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-17 02:09 發表
早鬼知唔上愛丁堡.......逆風行船慢到無朋友.....
重要無野賣
回程又比私掠船打

今次遇住大雨 又逆風, 怕左佢拿拿聲比停戰書 , 今次又得
� ...
停戰書唔得... 咪用多張囉..

我架船+副官船
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

小號船
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

架船full load 同空船.. 航速差成十幾%出黎.. lol