[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

等e家果2隻升到商46, 再開多2隻小號黎拉豆先..

終於知點解d 人係阿姆斯特丹同 海爾德跑黎跑去
原來 係 最短搵錢線

來回 一程 16k

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-18 00:30 發表
終於知點解d 人係阿姆斯特丹同 海爾德跑黎跑去
原來 係 最短搵錢線

來回 一程 16k
果d外掛怪物
個個ser都係咁.. 阻q住哂..

海爾德係當年好後期專登加出黎比荷蘭既港口..
因為荷蘭果陣係北歐乜港都冇.. 淨係得阿姆斯特丹...

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-18 00:35 發表

果d外掛怪物
個個ser都係咁.. 阻q住哂..
班友仔
我見個港一大堆船來回不停跑

雖然我依家都係人手跑
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

學佢地咁跑
已經存錢存到 250
天然系長髮眼鏡娘 最高

回復 #126 dom 的帖子

你今樣係無法練到技能................

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-12-18 00:49 發表
你今樣係無法練到技能................
搵左錢先啦
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-18 00:38 發表
海爾德係當年好後期專登加出黎比荷蘭既港口..
因為荷蘭果陣係北歐乜港都冇.. 淨係得阿姆斯特丹...
跑夠了
310k
天然系長髮眼鏡娘 最高

商業中學畢業啦!
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-15 12:53 發表

荷蘭... 應該練鑄造同縫紉
我有轉職證啦
轉做咩好
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-17 20:01 發表
QC QC 你買比我兩隻帆幾錢的
有學校人見到 問我係邊度買
阿姆

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-18 00:53 發表

搵左錢先啦
你想買賣咩同造咩先

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-18 01:00 發表

跑夠了
310k
當你去到某一個level..閒閒地買樣野都過千萬... 上億.. 你會覺得100k唔係錢...  

工藝R9+1
縫紉R15+2
造船R9+3