[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

今晚要去 做冬 , 有排無得玩
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

Back
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 小咖喱 於 2010-12-19 16:18 發表
玩過半個月左右...

不過而家紅心辣椒的野我都唔會再掂>_<
Why Why ?
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 小咖喱 於 2010-12-19 17:50 發表

太黑心lu....

比黑橘仲要離譜>_<
呢樣我唔知了
我login 起航了
天然系長髮眼鏡娘 最高

轉職了!!

轉做商人
做 家畜商
因為有優待 "會計" / "警戒" / "烹飪"

反正我都係跑買賣呢類野
天然系長髮眼鏡娘 最高

先練會計同警戒
天然系長髮眼鏡娘 最高

比錢學了 西班牙+葡萄牙文
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-20 00:09 發表

學身體語言就得 除非你要經常讀書....
咁就要好似我咁整個語言系小號..
未夠 Level 呀
天然系長髮眼鏡娘 最高

跑左去 葡萄牙
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-20 01:10 發表

dom dom 同我同ser就好
可惜我係探服呢
你係葡萄牙國????
天然系長髮眼鏡娘 最高

西班牙既背景音樂好鬼熱血 Feel
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-20 01:22 發表
過黎戰服玩登登樂咪幾好..
又要由頭練過
天然系長髮眼鏡娘 最高

Lv 8/8/5  now
遊玩到帕爾瑪收工.......
聽日要開始翻上北海了

P.S.: 我想問如果我買多隻船 , d 貨物係咪可以轉去其中一隻度park 係港
唔駛跟身的???

天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-20 01:59 發表

跟身的 你隻新船唔夠倉轉唔倒船..
即係 唔可以 "寄存" 隻船係人地個港?
大航海2 個陣 有呢招
係第二d 港買隻新船 , 換船出去冒險
隻舊船就 "寄存"係 港口

天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-20 02:03 發表

隻船都係跟身的
你去北歐放低隻1號船換2號船去西班牙..
你去到西班牙轉返1號船上北歐都得...
D貨你一日唔賣.. 一日都跟住你..
我諗住去 "搏命" 跑落去馬德拉嘛
聽聞由葡萄牙出發落去中途係危海嘛
天然系長髮眼鏡娘 最高