[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-27 12:37 發表

你2邊都玩?
輪住玩
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

食完Lunch 先
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-27 14:44 發表
乜野叫好彩?
連中2次章魚...
KOEI 應該比高 Lv 煮食+戰技 既人 加新技
"活捉" 煮左佢黎食
八爪魚刺身
天然系長髮眼鏡娘 最高

QC 去左邊
天然系長髮眼鏡娘 最高

落緊 里斯本
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-27 16:17 發表

我只係幫佢地拎入港同造船而已
我真係純幫佢升lv.. 我一口氣都可以幫佢衝上商30.. 商40啦..
高清.. 係因為佢冇時間玩.. 我先代佢玩.. (佢要ex ...
戰服個邊 我做完小學雞先啦
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-27 16:31 發表
訓教去~
聽日重新開始燒船+練戰
LL 如果做隻新手用船幾錢 XD
天然系長髮眼鏡娘 最高

做咩多左咁多伊比利亞海盜架
天然系長髮眼鏡娘 最高

之前無咁多 XD
天然系長髮眼鏡娘 最高

我無事 , 之前同一條線無咁多的.......通常係直布羅陀口先見一次 , 依家連里斯本個邊都有
天然系長髮眼鏡娘 最高

不過依家見到好多西班牙 + 葡萄牙戰艦 , 會安全d XDD
天然系長髮眼鏡娘 最高

剛剛見到有人打緊熱那亞商船隊, 好多砲
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-27 17:14 發表

假期就完, 又開始少人打機

以前呢d伊比利亞見一鑊打一鑊
我載住貨, 廢事打啦
+ 人地係中型船 X2

天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-27 17:18 發表

熱商係惡打野

你練到同我戰同lv, 都唔會夠打
條友一隻船走去抽 , 肯定係勁人
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-27 17:27 發表
仲有, 商業大學畢業掛埋名, 可以多1個商業任務揀
大學有排讀喎
天然系長髮眼鏡娘 最高