[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

頂佢 馬賽條友.... 繞左港三次都提唔到價 #(*&!@&#!@(*

130% 呀頂!!!!!!

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-27 17:31 發表

無計
過去熱那亞賣算
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

熱那亞 99% , 125% , 110%
都正
不過唔過十萬Profit .....
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-27 17:36 發表

賺聲望同經驗難過錢

錢之嘛, 俾1億你都啦
但係唔係賣得越多越高?
提左價
得左
天然系長髮眼鏡娘 最高

一星書 , 頂
天然系長髮眼鏡娘 最高

做咩事 d 天鵝絨比人搶貴曬....

連比薩都賣到 $5100 (153%)...
之前賣開 $3xxx 之嘛
天然系長髮眼鏡娘 最高

熱那亞反而平d
$32XX
天然系長髮眼鏡娘 最高

加油

探服回航北海中
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 pigbale 於 2010-12-27 17:55 發表
再次多謝LL先

不過而家我仲升緊級, 隻船仲係放左係碼頭
你一陣會唔會係度
我翻到北海我轉戰服
天然系長髮眼鏡娘 最高

頂, 成日有老鼠
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-27 18:32 發表

中途停係里斯本
因為無行動力

頭先真玩野 , 有完mouse 用完mouse killer 轉頭臨入港 又話有mouse
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-27 18:33 發表

我都唔知點解
可能我帶住d 西洋李
天然系長髮眼鏡娘 最高

鑊鑊去里斯本銀行好似去左 HSBC 咁
人多+ Lag 爆
垃圾 PCCW
天然系長髮眼鏡娘 最高

探服
法蘭西達成到達東亞了

即係東亞有港用?
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-27 18:41 發表

一早用得啦
要出公告咁爆笑
天然系長髮眼鏡娘 最高