[智能電話] 繼續討論下舊金山應該用邊個rom

繼續討論下舊金山應該用邊個rom

用慣左2.2 固然唔想番2.1, 但從穩定性而言, 2.1 應該成熟過2.2 ...
玩完r3a , modaco, 奧地利箭豬 等等rom , 發現最穩陣真係r3a , 其他
但係r3a 係舊release , 又未有新版rom 出黎, GPS 同地區辦認好似仲有Bug ....
唉... 邊個rom 先係最stable

Waiting for official 2.2 & custom 2.3

有冇可能用哩個來改?

引用:
原帖由 lorym 於 2010-12-14 14:17 發表
有冇可能用哩個來改?
依家出左既2.2 已經係based on 測試rom 進行修改

引用:
原帖由 孔明 於 2010-12-14 14:34 發表

依家出左既2.2 已經係based on 測試rom 進行修改

咁就奇!
仲會有咁多問題既?

引用:
原帖由 lorym 於 2010-12-14 14:40 發表

咁就奇!
仲會有咁多問題既?
因為正式版仲未出街

引用:
原帖由 孔明 於 2010-12-14 14:49 發表

因為正式版仲未出街
知唔知幾時出街呀?
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-12-14 14:52 發表

知唔知幾時出街呀?
d人話12月中, 唔知佢而家點

岩岩裝左Alpha 4 clean rom , ok 得, auto 光暗正常
收音機未能運作 ,  有望取代r3a

引用:
原帖由 孔明 於 2010-12-14 15:08 發表

d人話12月中, 唔知佢而家點
如果係咁我都係等下先囉
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-12-14 15:10 發表

如果係咁我都係等下先囉

how about the Stackbladroid v0.2 this rom? Any one try this?

using Blade Villain (2.1)黎
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 Quinton 於 2010-12-16 23:32 發表
using Blade Villain (2.1)黎
我都轉用E隻, 好似幾好

請問邊度有 rom DL?