[智能電話] 估唔到部 HTC Aria 慢到咁………

估唔到部 HTC Aria 慢到咁………

玩同事部 Aria,試Quadrant benchmark 得三百幾分!

話晒當日新推時要賣$3580,HTC都幾「無良心」

HTC既機一向畀人既印象係賣得貴....
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

唔係馬... 3千幾蚊喎, 大佬....

引用:
原帖由 小馬馬 於 2010-12-16 16:02 發表
玩同事部 Aria,試Quadrant benchmark 得三百幾分!

話晒當日新推時要賣$3580,HTC都幾「無良心」
用落係咪真係慢先
benchmark 既分數只係一個數字,user experience 先重要既

引用:
原帖由 bondleung 於 2010-12-16 16:05 發表

用落係咪真係慢先
benchmark 既分數只係一個數字,user experience 先重要既
OK慢,玩「憤怒鳥」勁窒

我估hero 得百零分...

引用:
原帖由 小馬馬 於 2010-12-16 16:09 發表

OK慢,玩「憤怒鳥」勁窒
馬兄, 借問lagfix係唔係一定要root機?

俾其他親身試過嘅benchmark分數大家參考下…………

我自己部 XT701,2.1,OC 1GHz,5xx分
同事部 Google N1, 2.2,12xx分
太座部 i9000,2.2 + lagfix,19xx分

引用:
原帖由 小馬馬 於 2010-12-16 16:14 發表
俾其他親身試過嘅benchmark分數大家參考下…………

我自己部 XT701,2.1,OC 1GHz,5xx分
同事部 Google N1, 2.2,12xx分
太座部 i9000,2.2 + lagfix,19xx分
下? XT701 得5xx? (不過因為2.1關係?)

我部有1077,用落又唔覺得快aria幾多
longhai大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-12-16 16:14 發表
馬兄, 借問lagfix係唔係一定要root機?
係,
OC 同 lagfix 都要 root …………

我只係lagfix 無 OC;
大陸 hiapk 見 D人 OC 1.2GHz + lagfix + mod ROM,
i9000 可以跑到二千五分以上。

引用:
原帖由 T12 於 2010-12-16 16:15 發表
我部有1077,用落又唔覺得快aria幾多
最實際嘅試機方法,

玩憤怒鳥!!!!

我部舊金山橙用原裝 rom 有351分。

motorola Defy 點睇?!

引用:
原帖由 foobar 於 2010-12-16 04:20 PM 發表

motorola Defy 點睇?!
等terry哥出開箱文