[智能電話] 估唔到部 HTC Aria 慢到咁………

引用:
原帖由 T12 於 2010-12-16 10:46 PM 發表

用生活態度俾人排
唔係生活態度自認優越一等咩

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-12-16 22:13 發表
如果二選一, 請問以下兩部邊部好 D 呀?

1) 三星GalaxyS
2) HTC Desire HD
我都諗緊換機(如果兩部iPhone唔cut單的話),
又係諗緊呢兩部………

兩部機近乎同級:
HD 超大4.3" mon,TFT LCD 足 800x480,食電;
S用 Super AMOLED,色鮮慳電,可惜pentile matrix有先天缺陷………

HTC HK 售後服務唔算好,Samsung 更差。

HD 768MB RAM,S得512MB

引用:
原帖由 小馬馬 於 2010-12-16 22:55 發表

又係諗緊呢兩部………

兩部機近乎同級:
HD 超大4.3" mon,TFT LCD 足 800x480,食電;
S� ...
等得就等 NS 啦...
BTW, 我以為得 iphone 先會比人講個 config 差....

引用:
原帖由 irvingtin 於 2010-12-16 23:41 發表

BTW, 我以為得 iphone 先會比人講個 config 差....
NS = Nexus S? 乜有行貨賣咩?  
香港已經完了!
http://www.no3b.net

引用:
原帖由 T12 於 2010-12-16 22:46 發表

用生活態度俾人排
唔係掛! e+ 通街都係都俾人排?
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 irvingtin 於 2010-12-16 23:41 發表

NS 除左個曲面mon同行2.3,
根本就係Galaxy S

引用:
原帖由 469394 於 2010-12-16 23:44 發表

NS = Nexus S? 乜有行貨賣咩?  
我估到時網上有得訂掛
好似 N1 咁

引用:
原帖由 irvingtin 於 2010-12-17 09:24 發表

我估到時網上有得訂掛
好似 N1 咁
之前網訂好似唔送 hk 喎, 同埋係唔係當水貨呀?

引用:
原帖由 小馬馬 於 2010-12-16 22:55 發表

又係諗緊呢兩部………

兩部機近乎同級:
S�� ...
請問 pentile matrix 即係乜野o黎架?

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-12-17 09:18 發表

唔係掛! e+ 通街都係都俾人排?
因為好多有生話態度既人係無上網
longhai大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 T12 於 2010-12-17 09:50 發表

因為好多有生話態度既人係無上網
唔係掛! 乜 E+ D 人有錢買高檔手機而無錢上網

引用:
原帖由 dannyboy 於 2010-12-16 16:25 發表

等terry哥出開箱文
未知幾時有

不過第一水貨一定有我份

p500邊度做1880?

引用:
原帖由 小馬馬 於 2010-12-16 16:02 發表
玩同事部 Aria,試Quadrant benchmark 得三百幾分!

話晒當日新推時要賣$3580,HTC都幾「無良心」
仲慢過LG GT540....

果然GPU/CPU先決

445分

HKD 1650 only.

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-12-17 09:26 發表

N1當時送香港架,由HTC做保

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-12-17 09:26 發表

唔係呀, 記得係 DHL 送貨
maintenance 係 HTC 做