[智能電話] 出先達放生活態度4駛唔駛拆咗DHL個PACKING先賣?

出先達放生活態度4駛唔駛拆咗DHL個PACKING先賣?

有個人資料(地址)在盒面, 可以先拆DHL個PACKING才賣嗎? 會收小D嗎? 謝謝!

-___________________________-

引用:
原帖由 wwiinnggoo 於 2010-12-21 23:47 發表
-___________________________-
what do u mean?

引用:
原帖由 明日之星 於 2010-12-21 23:48 發表

what do u mean?
sure u should unpack first la       in my oponion

折鬼左佢啦,果d速遞盒又大又重,唔好畀人誤導話會賣高d價,我最初果次就係誤信d謠傳,戇居居揹多幾磅去,後來學"精"左,拆哂先去,個背囊一次可以裝十部。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

拆左盒, 拎左部iphone4出黎就OK架啦
唔好以為好復雜, 其實佢仲求其過你
我岩岩收個次, 佢都係fing一fing, 睇下你係咪比泥膠機, 二話不說就拎現金比你

有你個人資料,拆左先賣
電話packing唔好拆

咪玩 la, 盒面果 d 個人資料緊係要刪除o左佢 la
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

其實盒上面D 個人資料, 都好煩... 可以點毁滅佢?
黑頭筆好似可以抹甩..

引用:
原帖由 kof2003 於 2010-12-22 09:21 發表
其實盒上面D 個人資料, 都好煩... 可以點毁滅佢?
黑頭筆好似可以抹甩..
我用界刀飛走佢

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-12-22 09:23 發表

我用界刀飛走佢
X2

其實依家先訂
幾時先到貨
我一路都以為要好耐所以先無訂

引用:
原帖由 於 2010-12-22 09:26 發表
其實依家先訂
幾時先到貨
我一路都以為要好耐所以先無訂
要等緊再收 order 先知, 所花時間真係睇運, 有 d 一星期都唔駛, 有 d 就被 cut order

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-12-22 09:28 發表

要等緊再收 order 先知, 所花時間真係睇運, 有 d 一星期都唔駛, 有 d 就被 cut order
咁依家訂遲唔遲

引用:
原帖由 於 2010-12-22 09:29 發表

咁依家訂遲唔遲
依家都冇得訂
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!