[智能電話] 部CENTRO 開始壞壞地...

部CENTRO 開始壞壞地...

想買平價機械人~
SONY X8 ? 舊金山?? LG Optimus???

引用:
原帖由 ivan15 於 2010-12-27 00:58 發表
想買平價機械人~
SONY X8 ? 舊金山?? LG Optimus???
DEFY

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-12-27 01:10 發表

DEFY
MOTO...
我其實想買FLIPOUT 多D...
因為貪佢有QWERTY~!

唔知acer liquid metal好唔好玩?

PS:死等dual core、android3.0、4G 份子

引用:
原帖由 dannyboy 於 2010-12-27 16:33 發表
唔知acer liquid metal好唔好玩?

PS:死等dual core、android3.0、4G 份子
哩個點等?
乜野消息都冇!

今日去SMV 睇FLIPOUT..
發覺部機的resoluation 好低
d 中文字出晒狗牙
比起我部centro 更差
我的感覺好似返回treo 600 年代
個mon 得160 x 160 般  

我的要求唔高,
我只想要qwerty
只想要高少少解象力的mon
同埋四大天王易搵易開, 部flipout 我搵咗好耐~
都找不到todo, memo~!

引用:
原帖由 ivan15 於 2010-12-27 10:03 PM 發表
d 中文字出晒狗牙
個mon 得160 x 160 般  :fear ...
defy有喎

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 ivan15 於 2010-12-27 22:03 發表
d 中文字出晒狗牙
個mon 得160 x 160 般  :fear ...
其實 centro 個芒真係幾靚,
咁細個芒就 320x320,
如果你要唔起狗牙咁就要搵 d 800x480 既機了。

至於四大天王呢..............
我都係用谷歌 d 野代替晒。

it's time for CHANGE

引用:
原帖由 dannyboy 於 2010-12-27 22:54 發表

defy有喎
冇QWERTY, 點打SMS wor~

引用:
原帖由 wwiinnggoo 於 2010-12-27 23:20 發表
it's time for CHANGE
YES...it is time to CHANGE
but no substitute for me to change~!

引用:
原帖由 lorym 於 2010-12-27 23:07 發表

其實 centro 個芒真係幾靚,
咁細個芒就 320x320,
如果你要唔起狗牙咁就要搵 d 800x480 既機了。

至於四大天王呢..............
我都係用谷歌 d 野� ...
但我又唔想買部太貴的機械人..
不過..
1. FLIPOUT 有QWERTY 但res 太低..
2. 舊金山 res 較好但沒有QWERTY
3. SONY X8 就得個平字, 但速度..唔好同iPT4比,
連同我部CENTRO 都冇得比...
4. MOTO 舊機BACKFLIP 行OS1.5...

引用:
原帖由 ivan15 於 2010-12-28 00:18 發表

不過..
3. SONY X8 就得個平字, 但速度..唔好同iPT4比,
連� ...
諗唔諗 htc ?

引用:
原帖由 lorym 於 2010-12-28 00:23 發表

諗唔諗 htc ?
HTC Desire Z?
太貴了...

引用:
原帖由 ivan15 於 2010-12-28 12:18 AM 發表

不過..
連� ...
要QWERTY真係得HTC Desire Z同motorola milestone(ms遲啲有2.2update或者等到菊花爛嘅milestone2)