[智能電話] 部CENTRO 開始壞壞地...

http://www.pumb.org/viewthread.p ... page%3D1&page=1

大家睇睇依度~
我以前都有去開~
句句都係我的心聲~!

引用:
原帖由 ivan15 於 2010-12-28 00:31 發表
http://www.pumb.org/viewthread.p ... page%3D1&page=1

大家睇睇依度~
我以前都有去開~
句句都係我的心聲~!
我以前都係隱形 CD ROM 。
其實........我覺得 Memos 只係臨時性既野
佢點會有成百幾個 Memos 咁多?
我都係用谷歌文件搞掂就算。

引用:
原帖由 dannyboy 於 2010-12-28 00:29 發表

要QWERTY真係得HTC Desire Z同motorola milestone(ms遲啲有2.2update或者等到菊花爛嘅milestone2)
MS2真係等到小泰利也謝了.....

宜家DEFY超級滿意

MS2出?唔考慮LU

引用:
原帖由 terryho666 於 2010-12-28 04:29 AM 發表

MS2真係等到小泰利也謝了.....

宜家DEFY超級滿意

MS2出?唔考慮LU
最唔滿意moto升級咁慢仲要無保證,
唔知係唔係亞洲區離佢核心美國太遠

引用:
原帖由 dannyboy 於 2010-12-28 08:38 發表

最唔滿意moto升級咁慢仲要無保證,
唔知係唔係亞洲區離佢核心美國太遠
依家邊間公司升級會比較快咖?

引用:
原帖由 lorym 於 2010-12-28 09:10 發表

依家邊間公司升級會比較快咖?
親生仔~!

引用:
原帖由 ivan15 於 2010-12-28 13:32 發表

親生仔~!
咁其他呢?

引用:
原帖由 lorym 於 2010-12-28 14:17 發表

咁其他呢?
Android根本就係永遠冇完整既產品

Nexus One, 親生仔, distribution  network唔掂, hardware未盡完善

Milestone 雖然老闆企係人地台上, 本來已經慢, 但原來唔肯代人作嫁衣, 財政一有改善立即返轉豬肚, 連bootloader都lock, 官方upgrade得慢, 逴user自己動手都唔比, 硬要夾D客買新机。 點Q知佢老母痾極新D机既hardware都好唔過一年前既nexus one, 軟件亦只停留在一年前既水平, 今日賣既行貨机都冇一部你2.2, 2.3行貨机仲要隻字不提, Moto真係佢老未

i9000咩, 一開始貴過矣瘋都夠膽死, 跟住發現software 9流, 又係玩夠出錢買机既客人又要flash rom又要lag fix

Desire麻, 唉, 對HTC介面中情既fans算有個膠袋(交待), 最有良心。 D乜wildfire, Legend就令HTC客人更加唏噓, 曲Hero中招中到冇眼睇~

HTC, 家下係DHD算有D賣點。 但貴(nexus/Desire)咁死多(25%), 你估2.3幾時有呢?

SE 果D乜 H10-9-8-7-.... 幾乎笑左出黎, press release係2010年12月玩2.1

我比你拺, 有邊部2010年既机你會買得落手呢?

至於2011年机型, 有moto milestone 2, 同埋Nexus S .... 佢地明明2010已推出但硬係2011 Q1都怕未必有行貨。 仲未計Nexus S 賣500英鎊都夠膽死, 用埋milestone 2明明只用2010年Q2推出的2.2, moto冇保證Droid 2一定有2.3, 更冇保證幾時有, 亦冇保證MS 2會唔會歷史重演咁返口, 隨時拖到2012 MS 3出埋先算!?!

引用:
原帖由 tamalemon 於 2010-12-28 03:37 PM 發表

Android根本就係永遠冇完整既產品

Nexus One, 親生仔, distribution  network唔掂, hardware未盡完善

Milestone 雖然老闆企係人地台上, 本來已經慢, 但原來唔 ...
android搞到咁嘅田地...真係
最受惠就係廠商、零售。
如果玩家真係想跟得住進度,真係過幾個月又要trade-in

最新消息:
1.samsung屈服左用n記隻tegra 2,唔用自家隻dual core,睇黎都係統一硬件方便升級

2.有Honeycomb嘅播放程式流出,相傳Honeycomb會係3.0

希望歸一化(但各廠適度自由改動)可以成事,我等...

引用:
原帖由 dannyboy 於 2010-12-28 16:24 發表

android搞到咁嘅田地...真係
最受惠就係廠商、零售。
如果玩家真係想跟得住進度,真係過幾個月又要trade-in
所以最好都係生活態度~
又唔會太out, 又keep 住會update~!
最緊要係二手價夠硬~!

引用:
原帖由 ivan15 於 2010-12-28 23:16 發表

所以最好都係生活態度~
又唔會太out, 又keep 住會update~!
最緊要係二手價夠硬~!
呢度應該係一手價夠硬