[智能電話] 毛記部雙核手機

毛記部雙核手機

睇介紹好似好正

但再睇mo記香港代理既手法.......

唉....

引用:
原帖由 terryho666 於 2011-1-7 09:48 發表
睇介紹好似好正

但再睇mo記香港代理既手法.......

唉....
邊方面?

引用:
原帖由 lorym 於 2011-1-7 09:54 發表

邊方面?
應該講mo記對香港市場既睇法......

都唔知幾時先會係香港有.........

有都可能係2.2,大陸出就2.3

勁到咁
手機係個netbook殼後面入變番做netbook

超型

好多人嫌Mo記香港個support做得唔好,遲遲都冇update,有d機等到頸都長.....
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-1-7 12:15 發表
好多人嫌Mo記香港個support做得唔好,遲遲都冇update,有d機等到頸都長.....
我諗間間廠都唔想俾客升級,
想佢地買新機,
咁咪得個拖字囉。

所以親生仔都有好處。
但部NS真係買唔落手。

出喇出喇

單核機一定會減價

引用:
原帖由 威力啤酒 於 2011-1-7 14:16 發表
出喇出喇

單核機一定會減價
聽聞LG部雙核機會平過部I9000。

引用:
原帖由 lorym 於 2011-1-7 15:12 發表

I9000賣得貴o者

引用:
原帖由 lorym 於 2011-1-7 15:12 發表

問題在於泡菜既通話品質好唔掂, 3*巳夠衰, LG仲要再衰D, 叫人點用泡菜既電話?!

引用:
原帖由 terryho666 於 2011-1-7 10:44 AM 發表

應該講mo記對香港市場既睇法......

都唔知幾時先會係香港有.........

有都可能係2.2,大陸出就2.3
moto黐線..落重本打MTR全車廣告。
好心佢請多啲程式員整好啲OS升級好過啦..

如果買一部"smart"phone,但OS係冇得升級..簡直好似跛左隻腳咁..

引用:
原帖由 dannyboy 於 2011-1-7 20:04 發表

moto黐線..落重本打MTR全車廣告。
好心佢請多啲程式員整好啲OS升級好過啦..

如果買一部"smart"phone,但OS係冇得升級..簡直好似跛左隻腳 ...
唔怪得mo 記~
部部機都有得升~
咁搵阿水買新機...?

係apple 有幾廿條水喉照住~
唔洗單靠電話賺錢~~
先會有update ja...

我覺得依部最勁係配套裝置,可以變notebook,desktop咁用。
愈黎愈睇到粒CPU幾勁

http://www.youtube.com/watch?v=a ... e=player_embedded#!

二手iPhone 4 HK 收幾多???
我睇完呢部機好想賣左iPhone 4 同埋舊金山..