[2011 新アニメ] 動畫新番吹水Post丨(進度:2011 秋)

咁直頭去隔離吹算數啦  

引用:
原帖由 小Ray 於 2011-8-7 20:26 發表
咁直頭去隔離吹算數啦  
要去隔離, 我情願做CD-ROM

引用:
原帖由 rai 於 2011-8-8 09:07 發表

要去隔離, 我情願做CD-ROM
又唔好咁負面, 隔離真係膠既都係某飛天火雀仔姐..

有錢敗家果班好多個我都有見過下, 係同一個領域中有冇料到, 高手過招吹兩下水就知 ..

ゆるゆり #05

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

ロウきゅーぶ!(全12話)    正.... 睇緊漫畫, 依家睇埋tv 版

引用:
原帖由 bluesky 於 2011-8-8 13:18 發表

ロウきゅーぶ!(全12話)    正.... 睇緊漫畫, 依家睇埋tv 版
ロウきゅーぶ算係今季中質素比較好的一部

花咲くいろは 第19話

民子這種溝通方式, 冇人會同佢合作
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 小Ray 於 2011-8-8 12:35 發表

有錢敗家果班好多個我都有見過下, 係同一個領域中有冇料到, 高手過招吹兩下水就知 ..
其實圍內有一兩個呢d已經好難吹得開心, 要完全無視又唔得(因為有人回佢)
正所謂合則來不合則去, 所以我唯有做CD-ROM

引用:
原帖由 小Ray 於 2011/8/8 12:35 發表

我係無料到的
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 小Ray 於 2011-8-8 20:07 發表
花咲くいろは 第19話

民子這種溝通方式, 冇人會同佢合作
有幾多個頂到老闆娘個Style啊?
(雖然呢排老闆娘已經軟化左)
ロストックで風を攫うや思い出す

引用:
原帖由 小Ray 於 2011-8-8 19:55 發表

ロウきゅーぶ算係今季中質素比較好的一部
我由漫畫轉睇TV....
TV 版有漫畫9成畫功... 唔錯...

係喎... 唔知邊度仲有1080/720P 既花開/日常可以DL 呢....

1080 要出 BD 可能有..
720P TV 的話, 咪又係我同你講果邊 search 就有.

澄空,極影有做花開 720,480mp4
華盟有做日常 720,480mp4

引用:
原帖由 小Ray 於 2011-8-10 19:53 發表
1080 要出 BD 可能有..
720P TV 的話, 咪又係我同你講果邊 search 就有.

澄空,極影有做花開 720,480mp4
華盟有做日常 720,480mp4
但好多都0 seeds 了....

引用:
原帖由 bluesky 於 2011-8-10 20:54 發表

但好多都0 seeds 了....
遊花園係每日活動, 遲左就等完結時出合集好了

引用:
原帖由 小Ray 於 2011-8-10 21:00 發表

遊花園係每日活動, 遲左就等完結時出合集好了