[2011 新アニメ] 動畫新番吹水Post丨(進度:2011 秋)

春番合圖:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

今日 Lunch 前睇左套 DOG DAYS 第一話 , 真係頂唔係好順 , 劇情唔係好岩我這年齡

花咲くいろは , 良作

應該會係感性描寫同成長方向既劇情
畫風都好 OK

Sponsor

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2011-4-7 21:49 發表
今日得閒 一次過睇12集Is
中左法國妹毒
正常人

引用:
原帖由 小咖喱 於 2011-4-9 17:02 發表

唔知點解....
對呢套的feeling係....

到左一半就會變左大眾化劇情....(尤其係個阿婆)
講真...對呢套祈望不大...

而家仲係在留意新番中...
但係暫時感覺都係...
比上季更失望...

(都係等Boss season2好過:shocked ...
我當睇日劇 C 9 片咁睇 e 套 jor..
唔知最後會唔會變百合呢

引用:
原帖由 小咖喱 於 2011-4-9 19:28 發表

其實...我比較鐘意束
全劇中我最討厭佢家姐, 之後就係佢..

新一季初話冇第一季咁好睇咁 , 威力一般..

相對 まりあ?ほりっく あらいぶ , 新一季 Kampfer 似樣好多
會長

魔法少女まどか★マギカ !

http://www.madoka-magica.com/

引用:
原帖由 小咖喱 於 2011-4-11 17:29 發表

傳聞變左小圓百合後宮結局
咁 sweet

氣氛比第一季有 D 唔同, 主角順勢同主動左好多..
講自己既領域係 Gal Game 時有笑到

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2011-4-12 19:39 發表

只有神知果套?
係喎..唔記得打作品名 tim
Yup !

引用:
原帖由 小咖喱 於 2011-4-13 09:56 發表
講起黎....
今季聖淫元素表...

啊....係聖痕煉金師...
玩易服= =
聖痕唔係下週出既 web dc 版我是不看的

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2011-4-14 14:39 發表
係咁Loop首ed 不過仲未分到獨唱個次序
日>中>英>法>德??
跟佢地出場次序順住唱 jor wor,
日>英>中>法>德