[硬件] [AMD Fusion APU 系列] ASRock E350M1 真係咁差咩~? (27-Feb-2011 updata)

[AMD Fusion APU 系列] ASRock E350M1 真係咁差咩~? (27-Feb-2011 updata)

角位正鋪個價太靚 買唔起 去咗中央田買

ASRock E350M1 spec

http://www.asrock.com/mb/overvie ... ;cat=Specifications

睇圖先

電容

85% 完成度上機圖

HS fan

replace this fan

測試後續

Spec

ASRock E350M1
Transcend DDR3 1333 4GB x2 (D9LGK)
Hitachi E7K500 500GB (OS)
Hitachi 7K1000C 1TB (Download HDD)
MINIX iTX LX-02 case (w/200W PSU)

我諗d人唔中意佢無usb 3.0 je

點解唔係 16x 呢~~

引用:
原帖由 irvingtin 於 2011-2-25 08:43 發表
點解唔係 16x 呢~~
你唔講我都唔知佢原來係行 4x 喎
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-2-25 04:12 發表
我諗d人唔中意佢無usb 3.0 je
佢有 usb 3.0 ver., 不過唔見有賣

我唔鍾意佢無 HDMI 1.4 唔係就買左

引用:
原帖由 lctang 於 2011-2-25 10:20 發表
我唔鍾意佢無 HDMI 1.4 唔係就買左
咁 890gx 係唔係 1.4 呀?

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-2-25 18:14 發表

咁 890gx 係唔係 1.4 呀?

引用:
原帖由 小童 於 25/2/2011 04:08 AM 發表 角位正鋪個價太靚 買唔起 去咗中央田買 ASRock E350M1 spec http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=E350M1&cat=Specifications睇圖先 http://i152.photobucket.com ...
把fan 嘈唔嘈 ?
有無試過fanless

引用:
原帖由 刺青 於 2011-2-25 19:27 發表
把fan 嘈唔嘈 ?
有無試過fanless
超靜

引用:
原帖由 小童 於 2011-2-25 21:53 發表

超靜
有無試過拆埋把風扇?

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-2-25 22:58 發表

有無試過拆埋把風扇?
未試 full load

可唔可以幫我試下APU剩帶1隻2.5" HDD食幾多電?
我用緊
Sempron 145 [email protected]
J&W ITX 6150SE
DDR3 1333C9 1.5V
Seagate 2.5" 5.4kRPM 320Gx1
插住有線鍵盤x1,無線滑鼠x1
平時上網係 23W
如果CPU降到1600MHz(J&W塊板下限),DDR3 800CL4 1.35V,係20W左右
我見個個APU既test都食咁多電咁既...

開串流報價夠5夠力

引用:
原帖由 wwiinnggoo 於 2011-2-26 00:29 發表
開串流報價夠5夠力