[相機攝影] 台北自由行 - 2011/6/2

台北自由行 - 2011/6/2

Photo by NEX-3
淡水漁人碼頭
唔好天 + 晚左去影唔到日落了

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

士林夜市

影左好少詐...因為病緊
病病地無咩胃口食左碗牛肉麵 , 最慘就係 鼻塞咩味都聞唔到
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

劍潭捷運站 -> 士林官邸

台北d 巴士線 係多到無朋友咁多
一個字形容 : 亂!

但係有d 好抵死地既野香港無既
報站 + 幾時到站既系統, 有 GPS track 住架巴士重有幾耐左右到 (香港唔係無 , 九記有試整)
天然系長髮眼鏡娘 最高

士林官邸

有些 極無公德心既遊客 "剝" 左可憐既樹皮

行到閘口, 見到咁少人排 諗住正啦
點知........原來 Lunch Hour  , 1:30PM 先開

望錶見到重有半個鐘 , 但係行出去行翻入黎又怕一陣人多排隊等太耐.....唯有行下其他野睇先啦

天然系長髮眼鏡娘 最高

i also went to taiwan last month

睇黎影出黎 唔惦....構圖問題
天然系長髮眼鏡娘 最高

真係唔多掂wo... dom 姐...
壓相問題?

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011/6/8 07:13 發表
真係唔多掂wo... dom 姐...
壓相問題?
唔係影 RAW , 係 JPEG ( Quality - FINE , 最高)
天然系長髮眼鏡娘 最高

台北自由行 - 2011/6/3

淡水紅毛城遠征記 XD

特登一早坐成個鐘捷運去

天然系長髮眼鏡娘 最高

大航海時代 (歷史上)

西瓜又係衰人黎
不過荷蘭都唔好得去邊
好多海盜

(同 Game 內類似)

看到張航海路線圖 , 玩緊大航海既版友應該
同房放左隻 模型
根據 從大航海時代 Online 玩遊戲認樣
估計為 商/冒用蓋倫帆船
天然系長髮眼鏡娘 最高

呢個係後期英國駐台灣 (中華民國) 領事館既辦公室

所以 , 有事頭婆幅畫
God Save the Queen !
天然系長髮眼鏡娘 最高

睇完行左出黎聽到有鳥係度叫

我就跟聲行過去望下
原來係隻黑鳥   

Blackbird

End of Tour of Taiwan (Taipei)
天然系長髮眼鏡娘 最高

超傷心呀見到你張相!!!!!
無去到淡水個魚人馬頭 超靚呀 T^T

強貼留名
又要執相
我果日去漁人碼頭係烈日當空 十億里無云

漁人碼頭靚咩?淡水河畔仲靚喎