[網絡] [義務快閃團]TP-link TL-WR700N 150M 截止

引用:
原帖由 poonyc 於 2011-6-16 11:44 發表

你係邊頭~~睇下我會唔會去開?
I 神屋企附近 / G544 公司附近

不過... 覆呢個POST 時已經過鐘...

引用:
原帖由 lctang 於 2011-6-16 13:53 發表

又關我咩事
你好 "人” 咯

引用:
原帖由 bluesky 於 2011-6-16 14:37 發表

過鐘!?
17/6 2pm喎

web configure 完,再轉Lan上網?
粒U快不快?

買隻做repeater都過癮喎…………

引用:
原帖由 rai 於 2011-6-16 17:57 發表

過鐘!?
17/6 2pm喎
係喎....

引用:
原帖由 lctang 於 2011-6-16 13:53 發表

又關我咩事
幫下手O者~

收返LC 費~

引用:
原帖由 bluesky 於 2011-6-16 14:37 發表

未過呀~
聽日下午兩點我先訂~

其實可以適當DELAY~
因為我都無咁快運到~

我可以俾G544 到時你CONTACT 佢都得~

引用:
原帖由 donaldfung 於 2011-6-16 18:02 發表
web configure 完,再轉Lan上網?
粒U快不快?
粒U 搵唔到係幾快

係atheros ar9331

引用:
原帖由 rai 於 2011-6-16 17:57 發表

過鐘!?
17/6 2pm喎
我又延長o左la
俾多少少時間大家考慮下~

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-6-16 19:28 發表
買隻做repeater都過癮喎…………
其實repeater 個speed 一般會減一半

引用:
原帖由 poonyc 於 2011-6-16 23:24 發表

其實repeater 個speed 一般會減一半
IPHONE 都係行65m 者....

放隻係公司都好過...諗諗下..
實情, 如果託醫師買張lan 咭, 唔知又得唔得呢? XD DUAL LAN PCIE 咭... LCTANG 介紹既...

引用:
原帖由 bluesky 於 2011-6-16 23:35 發表

實情, 如果託醫師買張lan 咭, 唔知又得唔得呢? XD DUAL LAN PCIE 咭... LCTANG 介紹既...
你想托同得~
有無淘寶link?
係你先幫你手~~~
無咁多隻手~

引用:
原帖由 bluesky 於 2011-6-16 23:35 發表

邊張?

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-6-17 10:53 發表

邊張?
http://discuz.servehttp.com/view ... mp;page=4#pid597480