[平版電腦] 翻新iPad到了!

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-6-30 11:19 發表

單核 vs 雙核
256MB vs 512MB
輕百幾g,薄身D
咁畀多千三、四蚊又好似值得喎...
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-6-30 11:30 發表

咁畀多千三、四蚊又好似值得喎...
一啲都吾值,買新就ipad3好過,不過我個人吾讚成買生活態度
Loli退散,御姐無敵

尼排街都小左好多人用ipad 喇

引用:
原帖由 dendaniel 於 2011-6-30 11:37 發表
你估出街真係會好方便?成日見人撘地鐵用ipad2好狼狽
Loli退散,御姐無敵

頂,慣o左iPhone 4塊超高resolution o既panel添

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-6-30 11:41 發表
頂,慣o左iPhone 4塊超高resolution o既panel添
u can see the pixels?

引用:
原帖由 bebird 於 2011-6-30 11:46 發表

u can see the pixels?
Ya...等iPad 3塊 retina+

in fact, $3588 is a good deal if the function & speed is enough for u

我已經買左novo8

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-6-30 11:41 發表
resell 囉

引用:
原帖由 dendaniel 於 2011-6-30 11:37 發表
無少左人用,
只係大家都唔再傻仔,唔會搭車行街時用………

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-6-30 12:36 發表

無少左人用,
7" is better choice, right?

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-6-30 11:49 發表

Ya...等iPad 3塊 retina+
iPad 3螢幕的解析度,拉升到2560x1920...

很大很強大!

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-6-30 12:36 發表

無少左人用,
單手渣10吋機真係有難度.....