[平版電腦] 用o左iPad一個禮拜多D

用o左iPad一個禮拜多D

10"真係一流,特別睇email同remote control,完全無得比!
Full web experience亦好鬼正...

但問題亦因為10",有o的重手,就算iPad 2,單手拎得耐亦會唔舒服

未來iPad或者A Pad成唔成功,都係睇重量,如果做到大約400-450g,真係殺晒netbook同部份notebook market share...

另外,tablet真係data怪魔,我個3G tablet plan行o左5日,已經用o左600M data..

我想要7寸...

果日ipad tour d同學拎住ipad四圍行行到嗌晒救命,其實真係幾重

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-7-10 16:47 發表
我想要7寸...
唔講iPad mini...
睇返而家Galaxy Tab,個resolution高不成低不就,難為了一眾developer

No.1有部pad2原價

引用:
原帖由 註冊 於 2011-7-10 16:52 發表
No.1有部pad2原價
iPad2都係重,目標係400-450g

我都幾同意400-500g係一個理想值,因為拎過GALAXY TAB 上手, 個D先叫舒服
不過就要等CPU 冇咁食電先有可能, 而家D平板一大半拎左去擺電, 唔重就假

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-7-10 16:47 發表
我想要7寸...
山寨7"真係好平,不過,驚電池好快死,又換唔到電....
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-7-10 18:34 發表

山寨pad淨係個screen o既質素、反應就知咩事

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-7-10 18:36 發表

仲用緊archos 101...唔係太頂到...
如果ipad support usb + 多d video format:shakehand

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-7-10 18:36 發表

一分錢一分貨

訂緊支bamboo stylus,希望聽日到貨

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-7-10 18:34 發表

M7使用中,very good
Loli退散,御姐無敵

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-7-12 22:14 發表
訂緊支bamboo stylus,希望聽日到貨
邊度訂???代理??

搵來搵去市面都無現貨……………

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-7-13 01:08 發表

邊度訂???代理??

搵來搵去市面都無現貨……………
黃金地庫近電梯口...佢都無現貨,要留名等call...