[網絡] 買左隻3G 手指 Router, 幾好用

買左隻3G 手指 Router, 幾好用

咁就可以食盡隻3G手指 data(公司比)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

e個設計型過舊有產品好多!

有冇多D資料分享下?

引用:
原帖由 薯頭 於 2011-8-1 11:15 發表
e個設計型過舊有產品好多!

選佢就係貪佢可以收mud 隻手指
不過手指size唔可以太大, 唔係塞唔入

引用:
原帖由 tamalemon 於 2011-8-1 11:17 發表
有冇多D資料分享下?
http://item.taobao.com/item.htm?id=10104945357&_u=11ounfq74be
我既目的純粹用盡公司隻3G手指
公司派落黎, 一支比幾個同事出街開會落地盤用, 但係只限比你吉落NB到用(手指同SIM應該鎖死左)
但成日都唔想拎NB, 攪到浪費哂隻手指3G
而家有呢舊野, 就可以無時無刻用盡佢(特別係無無限data plan 既同事, 平時開會都可以用佢狂上網 )

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-8-1 11:24 發表

http://item.taobao.com/item.htm?id=10104945357&_u=11ounfq74be
我既目的純粹用盡公司隻3G手指
公司派落黎, 一支比幾個同事出街開會落地盤用, 但係只限比你吉落NB到用(手指同SIM應該鎖死左)
但成日都唔想拎NB, 攪 ...
meeting & 上網 under table

引用:
原帖由 bebird 於 2011-8-1 11:31 發表

引用:
原帖由 bebird 於 2011-8-1 11:31 發表

under table trade

引用:
原帖由 ngotto 於 2011-8-1 11:35 發表

under table trade
under table:shakehand

我想問佢係唔係用USB拎電,500mA都推得郁?

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-8-1 12:04 發表
我想問佢係唔係用USB拎電,500mA都推得郁?
係, 我而家都插USB叉電
不過電量我仲未試清楚, 要試左2日先知耐唔耐用

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-8-1 12:08 發表

係, 我而家都插USB叉電
不過電量我仲未試清楚, 要試左2日先知耐唔耐用
唔插鋰電,淨USB識唔識著?

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-8-1 12:13 發表

唔插鋰電,淨USB識唔識著?
岩岩試左, 可以

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-8-1 12:22 發表

岩岩試左, 可以
最衰唔係.std. mini USB interface

我就用緊呢隻