[業界消息] Gartner, IDC : 微軟 Windows Phone 將會於 2015 年超越 iOS 成巿場第二

Gartner, IDC : 微軟 Windows Phone 將會於 2015 年超越 iOS 成巿場第二

Manago都未熟透,咁快有人吹風,真係一路好走~!

個死款都係價格戰同主攻發展中國家一條路

自慰文:shakehand
Viva la vida

吾係無可能,只要教主一香同以後無JB你睇生活態度會點
Loli退散,御姐無敵

佢隻UI真係唔開胃,screen area已經唔係好大,仲放到o的字大大隻,真係好波

引用:
原帖由 Godgundam 於 2011-9-5 09:25 發表
吾係無可能,只要教主一香同以後無JB你睇生活態度會點
無iPhone,相信data plan仲係天價
甚至我覺得Android唔會咁早出現  

都唔係咁講, 我公司都聽到好多同事表示  iphone要駁itune先過到歌個d好麻煩,佢地唔識jb, 剩係識用

有位同事帶左部Galaxy S返黎玩,個個試完即刻大叫爽=.=因為過相過歌係就咁拉落去...

一個月內, 公司既iphone全部轉晒去Galaxy S,總共十幾台....陸陸續續其他同事都放棄iphone

有d野真係貪新忘舊, 我仍然係iphone4

我諗法係最緊要簡單,簡易, 搞得太複雜真係會趕客

講真....ip我覺我會慢慢衰退...wp會慢慢上位...

引用:
原帖由 紙羊 於 2011-9-5 09:51 發表
都唔係咁講, 我公司都聽到好多同事表示  iphone要駁itune先過到歌個d好麻煩,佢地唔識jb, 剩係識用

有位同事帶左部Galaxy S返黎玩,個個試完即刻大叫爽=.=因為過相過歌係就咁拉落去...

一個月內, 公司既iphone全部轉 ...
應該話香港班唱片公司硬膠,寧願俾人擺上網"試用"下載,都唔肯擺上itunes,連o個幾蚊一首歌錢都落唔到袋,抵死

引用:
原帖由 alextamly 於 2011-9-5 09:55 發表
講真....ip我覺我會慢慢衰退...wp會慢慢上位...

MS要大力劈價先有機會追到RIM,而家兩隻沉船一齊攬住死咁

引用:
原帖由 rickywk 於 5-9-2011 09:48 AM 發表
佢隻UI真係唔開胃,screen area已經唔係好大,仲放到o的字大大隻,真係好波
岩晒我哩 d 老人家。

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-9-5 09:58 發表

MS要大力劈價先有機會追到RIM,而家兩隻沉船一齊攬住死咁
RIM....真係唔識點講佢好...唔好咩??唔係..好咩??又有排都追唔上...

引用:
原帖由 alextamly 於 2011-9-5 10:01 發表

RIM....真係唔識點講佢好...唔好咩??唔係..好咩??又有排都追唔上...
RIM慢慢會俾iOS + A.OS瓜分,然後賣盤

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-9-5 09:51 發表

無iPhone,相信data plan仲係天價
甚至我覺得Android唔會咁早出現  
android己經出現左,生活態度已完成其任務,可有可無
Loli退散,御姐無敵

引用:
原帖由 紙羊 於 2011-9-5 09:51 發表

一個月內, 公司既iphone全部轉 ...
生活態度根本就係煩,我有個friend剛結婚,部PC重係舊屋,現在過歌叫哂救命
Loli退散,御姐無敵