[平版電腦] Lenovo 樂pad, 1K 人仔only

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2011-9-26 16:03 發表
我準備出手 不過我要出糧
然後搵Sunyfung 先
幫手搞
今次幫唔到
一來銀碼大, 二來收貨問題幾麻煩
我都係叫家父幫我買only
仲有要買就快, 2G版本已剩無幾

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2011-9-26 16:10 發表

錢唔係問題
係運落黎問題
如果運到 我唔駛煩了
直接用順豐落
28#講左另一種方法, 你可以試試

引用:
原帖由 bebird 於 2011-9-26 16:15 發表

x2... but seems sold out wor (2G version)
呢間都可以
仲有套同貼送
http://item.tmall.com/item.htm?id=12982963208

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2011-9-26 16:21 發表
賣哂
我仲bib到喎
http://detail.tmall.com/item.htm?id=13403168691&prc=3

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-9-26 16:41 發表
仲考慮中………

1.已經有A100,呢部野真係純玩具。

2. search 過D評語,播片能力超雞;
480都剛剛勉強,720/1080唔駛想!
真係睇要求, 不能期望太高
10.视频能力:比droid x 略强;根据我的经验,超频后,对rmvb的播放能力会提升。

MKV 264编码的就别指望了,我放了个westlife的MV 480p的样子,有声音,爆音,画面卡在开始。
rmvb 没有问题,800多m的源代码bd rip rmvb,基本流畅
mp4很好,720p的萧煌奇mv流畅播放

岩岩問左其中一人
佢話寄香港都可以包郵!?

联想旗舰:羞花 (18:16:33):
包邮的

頂你個掣
岩岩又覆我話唔包郵到香港
算! 寄返大陸!
而家總共order 2x 2gb, 1x 16gb

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-9-28 16:38 發表
如果要睇高清片,似乎Ainol部Nono 7 Advanced超抵。
見到個mon, 高清都變中清
擁有Novo 8既人士上

引用:
原帖由 bebird 於 2011-9-28 17:37 發表

by call?
唔係, 旺旺

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-9-28 17:39 發表

但No.1果邊個Novo 7好多人流口水....
有機會真係試下實機
我唔識形容個mon 既質素
片係播到, 但係我自己本人就唔係幾接受到(部機係女友買的)
如果用黎睇片既, 係唔錯
但如果專攻睇文件, 睇漫畫, 文書之類, 真係要認真睇一睇自己接唔接受到個mon