[智能電話] GS2 用家交流專用帖子

請求賜教
引用:
原帖由 rfdingo 於 2011-12-3 23:34 發表

水機都UP到
外國ROM

引用:
原帖由 肉肉 於 2011-12-4 13:43 發表
請求賜教  
KIes 直接更新不就行了......?

即係我要搵返啱我部機嘅KIES版本??
引用:
原帖由 rfdingo 於 2011-12-4 14:37 發表

KIes 直接更新不就行了......?

引用:
原帖由 肉肉 於 2011-12-5 11:30 發表
即係我要搵返啱我部機嘅KIES版本??
妳可以試下搵台 PC 裝 KIES 後再連接妳手機去 UPDATE 個 FIRMWARE 囉
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

唉~~~
引用:
原帖由 pk1667 於 2011-12-5 12:41 發表

妳可以試下搵台 PC 裝 KIES 後再連接妳手機去 UPDATE 個 FIRMWARE 囉
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 肉肉 於 5-12-2011 02:41 PM 發表
唉~~~

無分咩機裝咩版,kies應會自己chk你部機係咩地區version 再幫你update

你要做既只係去三星度dl 個kies黎裝,吉番部機後禁更新

引用:
原帖由 rfdingo 於 2011-12-5 16:52 發表
無分咩機裝咩版,kies應會自己chk你部機係咩地區version 再幫你update

你要做既只係去三星度dl 個kies黎裝,吉番部機後禁更新
有冇睇到上面幅圖?

引用:
原帖由 肉肉 於 2011-12-5 21:14 發表

有冇睇到上面幅圖?
Sorry missing that pic wiht my arc

你個Kies 係跟機定官網最新板?

GS2 是行定水?  水.....唔怕煩要裝過SET過D 野........嘿嘿.....odin....

水貨
你講嘅kies係手機裡面果個定電腦裡面果個
我好想up又好怕死
引用:
原帖由 rfdingo 於 2011-12-5 22:59 發表

Sorry missing that pic wiht my arc

你個Kies 係跟機定官網最新板?

GS2 是行定水?  水.....唔怕煩要裝過SET過D 野........嘿嘿.....odin....

引用:
原帖由 肉肉 於 6-12-2011 02:00 PM 發表
水貨
我好想up又好怕死    
GALAXY Note 等緊妳。

引用:
原帖由 肉肉 於 2011-12-6 14:00 發表
水貨
我好想up又好怕死    
兩個板本都試試
機入面個kies 應該舊d
官網新d..
水機去外國samsung dl 唔知有無分別…
因為我一向用odin刷機的…

其實唔明, 肉姐點解唔識玩刷rom, 就走去買水貨
而家三星水貨同行貨又無以前差咁遠
你買之前又無係呢到問下大家意見,
如果你問左, 我覺得9成既人都叫你買行貨
因為你唔識自行改rom

有無人教我
引用:
原帖由 sunyung 於 2011-12-6 15:19 發表
其實唔明, 肉姐點解唔識玩刷rom, 就走去買水貨
而家三星水貨同行貨又無以前差咁遠
你買之前又無係呢到問下大家意見,
如果你問左, 我覺得9成既人都叫你買行貨
因為你唔識自行改rom ...

原來海豚真係幾好用