[智能電話] GS2 用家交流專用帖子

唔知幾時先可以完全摸熟部機呢?
今日玩發現, 係sms list/contact list/歷程記錄 等等
由左向右掃就會打出電話 -.-

----------------------------------------------------------------------------------------

啱啱入咗245首mp3落張sd card到

引用:
原帖由 肉肉 於 18-11-2011 11:41 AM 發表
今日玩發現, 係sms list/contact list/歷程記錄 等等

----------------------------------------------------------------------------------------

啱 ...
向左掃係發訊息呀!

二百幾隻mp3!
我部電話得十幾隻歌咋!

引用:
原帖由 lorym 於 2011-11-18 12:00 發表

向左掃係發訊息呀!

二百幾隻mp3!
我部電話得十幾隻歌咋!
哩個我都知,冇打出嚟啫

----------------------------------

245首都係少!

引用:
原帖由 肉肉 於 2011-11-18 11:41 發表

啱 ...

引用:
原帖由 bosshkg16 於 2011-11-18 23:11 發表

玩birzzle hang....

玩咗兩次無玩
覺得唔好玩
引用:
原帖由 donaldfung 於 2011-11-23 23:23 發表
玩birzzle hang....

引用:
原帖由 肉肉 於 24-11-2011 02:22 PM 發表
玩咗兩次無玩
覺得唔好玩   

So what game currently playing

引用:
原帖由 bosshkg16 於 24-11-2011 06:57 PM 發表
So what game currently playing
GRAVE DEFENSE HD

QUELL

問個傻問題
GPS 是否一定要在空曠地方(direct sign to sky)至收到?
我上大帽山完全locate不到
琴晚在青衣海邊locate 到,但在橋底又不得

引用:
原帖由 donaldfung 於 29-11-2011 02:58 PM 發表
問個傻問題
GPS 是否一定要在空曠地方(direct sign to sky)至收到?
我上大帽山完全locate不到
琴晚在青衣海邊locate 到,但在橋底又不得
GPS 一定要望見天空先收到,
ARPG 就加埋3G,所以會容易 D 收到。

但...........點解係大帽山收唔到既?

引用:
原帖由 lorym 於 2011-11-29 19:14 發表

GPS 一定要望見天空先收到,
ARPG 就加埋3G,所以會容易 D 收到。

但...........點解係大帽山收唔到既?
不知是否雷達站有關? 一直locate不到

我搵唔返果個咩鈴聲果個POST嘅 -.-

引用:
原帖由 肉肉 於 1-12-2011 04:25 PM 發表
我搵唔返果個咩鈴聲果個POST嘅 -.-
已經變左 SMS 聲了。