[智能電話] GS2 用家交流專用帖子

lor lor

用earphone果陣, 通話好細聲, 點fix呀
如果將多媒體音量較大, 通話會大聲, 但聽歌就耳都聾
引用:
原帖由 lorym 於 2011-12-1 16:47 發表

已經變左 SMS 聲了。

引用:
原帖由 肉肉 於 2011-11-18 11:41 發表
唔知幾時先可以完全摸熟部機

----------------------------------------------------------------------------------------

啱 ...
可能有排囉
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 肉肉 於 1-12-2011 07:30 PM 發表
lor lor

噢!
哩兩樣我都冇用到喎!

聽歌...........我是用小小男的。

咁點算

update 左唔係FIX左咩?
BTW 我之前用藍牙無問題

引用:
原帖由 rfdingo 於 3-12-2011 10:30 AM 發表
update 左唔係FIX左咩?
BTW 我之前用藍牙無問題
佢未。

引用:
原帖由 肉肉 於 3-12-2011 10:12 AM 發表
咁點算
哩樣我真係唔識喎,
我重來都冇用耳筒聽電話的,
我覺得對住空氣講野..........好似傻佬咁。

引用:
原帖由 肉肉 於 2011-12-1 19:30 發表
lor lor
呢樣2.3.5已經fix左,
咁妳唔上都無妳辦法……………

我唔係唔上
係上唔到 -.-
我部水貨機
引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-12-3 11:55 發表

呢樣2.3.5已經fix左,
咁妳唔上都無妳辦法……………

另一個問題
首頁有七版
我想問可唔可以加版?
唔夠位 -3-

引用:
原帖由 肉肉 於 3-12-2011 12:54 PM 發表
另一個問題
首頁有七版
我想問可唔可以加版?
唔夠位 -3-
唔得。

但想慳位既可以用資料夾分類入鴨屎。

或者用其他 launcher 。

引用:
原帖由 肉肉 於 3-12-2011 12:54 PM 發表
我唔係唔上
係上唔到 -.-
我部水貨機  
一於置於死地而後生啦。

引用:
原帖由 lorym 於 2011-12-3 13:09 發表

唔得。

但想慳位既可以用資料夾分類入鴨屎。

或者用其他 launcher 。
研究下先

三星 Galaxy S II無故爆炸
http://hk.apple.nextmedia.com/te ... amp;art_id=15858492
繼蘋果人氣智能手機 iPhone 4先後發生兩宗着火事件後,另一款人氣手機三星 Galaxy S II也發生爆炸事故,幸好機主沒受傷。
有網民在 XDA開發者論壇上留言,指他的朋友放在褲袋裏的 Galaxy S II Skyrocket手機突然爆炸,當時朋友聽到爆炸聲,大腿也感到灼熱,於是慌忙拿出手機,隨即飄出一陣燒焦的味道,整部手機和褲袋都在冒煙,幸好朋友及時發現,才沒有受傷。
早前澳洲有乘客搭飛機時,放在褲袋的 iPhone 4過熱着火,機組人員需要用滅火筒撲熄火燄。
巴西也有機主睡前把 iPhone 4放於床邊充電,豈料手機短路冒煙爆出火花,機主驚醒過來立即中斷電源,沒有受傷。

香港已經完了!
http://www.no3b.net

引用:
原帖由 肉肉 於 2011-12-3 19:35 發表

研究下先
水機都UP到
外國ROM