[業界消息] 請拒絕購買 自稱 "軍規" 的某牌顯示卡

請拒絕購買 自稱 "軍規" 的某牌顯示卡

個個月幾百張 "雞虧" 壞卡
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

已backlist 軍規牌底版

微X
X星
呢隻牌子, 其實有D乜係值得買既呢?

引用:
原帖由 tamalemon 於 2012-2-3 15:22 發表
微X
X星
呢隻牌子, 其實有D乜係值得買既呢?
冇,以前屎到而家未好過,用過一塊死RAM槽

引用:
原帖由 dom 於 2012-2-3 11:37 發表
個個月幾百張 "雞虧" 壞卡
使用中
longhai大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

軍規 == 大陸野

世上有軍規標準,但無人會走去講過軍規標準

引用:
原帖由 Aware 於 2012-2-3 15:28 發表

冇,以前屎到而家未好過,用過一塊死RAM槽
我而家仲用緊塊478版....4條ram槽得2條用得...

成張卡得果兩三件野係過測, 重要係最無關痛癢的Solvent-Proof, 過左同無過有甚麼分別?
"All animals are equal, but some animals are more equal than others."

代理夠膽保五年(底板),應該不至於咁差呀嘛??
唔通代理特登攞苦來辛?
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-2-3 20:52 發表
代理夠膽保五年(底板),應該不至於咁差呀嘛??
唔通代理特登攞苦來辛?
玩到最後玩唔掂大不了就放棄代理權
"All animals are equal, but some animals are more equal than others."

引用:
原帖由 BlackBird 於 2012/2/3 19:07 發表
成張卡得果兩三件野係過測, 重要係最無關痛癢的Solvent-Proof, 過左同無過有甚麼分別?
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

軍虧

佢所謂的軍規,應該係指根據mil standard來做抽檢/公差尺寸標準
咁呢個standard在二戰時已經美國用緊
而且一般工廠都係係呢個standard來標準
即係話,根據佢咁咁的理解,你屋企用的電器係有印品牌的,通常都係有跟相關的mil standard,咁即係全屋都係軍規了
p.s. 國內已經流行航天級的display card做廣告,睇下幾時吹到上月球/火星級出來

引用:
原帖由 tonychoi 於 2012/2/6 21:30 發表
佢所謂的軍規,應該係指根據mil standard來做抽檢/公差尺寸標準
咁呢個standard在二戰時已經美國用緊
而且一般工廠都係係呢個standard來標準
即係話,根據佢咁咁的理解,你屋企用的電器係有印品牌的,通常都係有跟相關的mil  ...
個個月 幾百張 RMA 經我手
點會唔知
天然系長髮眼鏡娘 最高