[硬件] Intel還是老大!05半導體排名新鮮出爐

引用:
Originally posted by trentcys at 2005-12-4 02:09:
預左啦....係得o個度班膠人日日朝思暮想AMD打低Intel
仲有大把傻仔只係識 Intel

引用:
Originally posted by trentcys at 2005-12-4 11:58:

講下故事先~
話說P2/K6-2嘅年代有個朋友問我CPU除左Intel之外係咪有間"A字頭"嘅公司
乜AMD三個字咁難記咩??
我第一部機用 P MMX 166Mhz ,第二部機就用 AMD (我舅父送) ,第三部機都係用 AMD
第四部同第五部用番 Intel ,先 S 478 ,之後 LGA775 ,都係 C-D 335 ,不過多o左個 EM64T

引用:
Originally posted by Totti at 2005-12-4 12:30:

我.......

Celeron 500>P4 1.5>P4 2.4B>A64 3000+

下次會用番Intel
最廢 ge P4 你都用過
不過我都有 P4A 1.6

引用:
Originally posted by Henry at 2005-12-4 13:28:

更廢既P4 Celeron我都用過.
Celeron 1.7.
頂唔順轉左1.8A,之後就2.4C, C-D 320, 3E.
不過全部都係S478 Intel.
就算以前我用PMMX同PIII,都係Intel.
Celeron ...

引用:
Originally posted by 小咖喱 at 2005-12-4 20:20:

講真句.....AMD冇番10年8年都好難砌低Intel.....

單係Intel個名.....就算佢不斷出垃圾......都最少大賣好幾年ar.....

大部分公司同家庭都係買廠機的.........廠機咪即係Intel天下
通常叫同學換機都佢叫佢地買廠機好過 ...
唔使煩

我又數

1)Intel Pentium 166Mhz MMX
2)Intel PentiumII 300Mhz (唔多記得lu)
3)Duron 600Mhz
4)Duron 900Mhz
5)C-D 335
6)C-D 336J