[網絡] Router 用一流

Router 用一流

very good wor.... 香港好似唔覺有~?

我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

呢幾日有消息, 仲送埋牛+Case!!!

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-3-7 14:24 發表
呢塊都唔弱
http://www.zotac.com/index.php?o ... id=1&Itemid=268
價錢爭好遠,

& router 要Nv Graphic冇乜意思

相反JW, 佢有P/S2, VGA, 駁KVM 一流!
用PFsense

引用:
原帖由 fo2live 於 2012-3-7 14:27 發表
之前係 no.1 見到有人講過 case + 牛 + mb 都好似唔駛 $1k

引用:
原帖由 fo2live 於 7/3/2012 14:27 發表
it's cool, but ccw said it can't handle fast internet, e.g. 500Mbps or 1Gbps

引用:
原帖由 fo2live 於 2012-3-7 14:28 發表

價錢爭好遠,

咁又係, 剩板都 $1290

引用:
原帖由 bebird 於 2012-3-7 14:31 發表

it's cool, but ccw said it can't handle fast internet, e.g. 500Mbps or 1Gbps
咁又對佢要求高左D...
但真係唔得??

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-3-7 14:33 發表

咁又係, 剩板都 $1290
好似話$800內

Confirm Lan 係broadcom 57788

引用:
原帖由 fo2live 於 2012-3-7 14:37 發表

好似話$800內
等你 white mouse report

引用:
原帖由 pk1667 於 7/3/2012 14:42 發表

等你 white mouse report
x2

引用:
原帖由 fo2live 於 2012-3-7 14:37 發表

咁又對佢要求高左D...
但真係唔得??
http://discuz.servebbs.com/viewt ... mp;page=2#pid852877
Theoretically you should have a throughput of ~630Mbps with D2700,
looking forward to your real world test result

引用:

好似話$800內
我幾大機會買
想要做一部 fanless 機玩下

出手時單聲