[平版電腦] 應該係國外第一個擁有者

應該係國外第一個擁有者

智器TEN3 到手
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

拍得住KINDLE FIRE

引用:
原帖由 hungjoyee 於 15-3-2012 07:50 PM 發表
智器TEN3 到手
張相 D 細字…………………睇唔到!

引用:
原帖由 lorym 於 2012-3-15 20:26 發表

去官網睇啦xd

香港都會有得賣
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 lorym 於 2012-3-15 20:26 發表

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2012-3-15 19:50 發表
智器TEN3 到手
有冇market?
有冇繁中?

THANKS

引用:

处理器         类型         TI OMAP4430 Cortex-A9 双核处理器
频率         1GHz
3D加速         高性3D图形加速
存储         高速缓存         1GB LPDDRII
大容量存储         8GB 闪存
存储卡         支持Micro SD(TF)卡,最大容量32GB
连接         WLAN         IEEE 802.11b/g/n Wi-Fi无线网络
USB         USB2.0 高速OTG接口
传感器         三轴加速度传感器
相机         前置 200 万像素摄像头
音频         外放输出功率         1.6W
耳机接口         3.5mm标准立体声耳机输出口
麦克风         全向麦克风
显示         屏幕         9.7英寸超宽视角 IPS硬屏
分辨率         1024×768
触摸输入         电容式多点触摸屏
其它         尺寸         约255mm(长) ×192mm(宽) ×12.7mm(厚)
颜色         黑色
重量         约760g
电池         7500mAH锂聚合物电池
使用环境         工作温度         0°C到60°C
保存温度         -20°C到60°C
电源         输入电压         5V
最大功率         10W
附件         OTG数据线,USB数据线,充电器(DC 5V 2A),快速上手指南,保修卡,合格证

引用:
原帖由 dom 於 2012-3-16 12:32 發表
香港都會有得賣
幾錢先

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012-3-16 12:37 發表

有冇market?
有冇繁中?

THANKS
有MARKET
有繁中 不過呢裝唔APPS
連GOOGLE PLAY 都唔得

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2012/3/16 20:08 發表

幾錢先
暫未到貨
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2012-3-16 20:09 發表

有MARKET
有繁中 不過呢裝唔APPS
連GOOGLE PLAY 都唔得

$2,199

天然系長髮眼鏡娘 最高

直頭一模一樣
不過 原來唔係代理 , 廠唔比代理
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2012-3-21 17:45 發表
直頭一模一樣
不過 原來唔係代理 , 廠唔比代理
香港有代理 不過要去睇
家陣缺貨到痴咗線(上面)
我3月2日 等咗成兩個星期 先搶到件貨返來
好多大陸人 DIU 哂鬼
成日話無貨

我人仔1499 佢2199 香港賣水貨果間有問題

仲有呀 我問展X問SALES 有問TEN3 皮套
笑住口 當白痴 佢老味