[電子電玩] Kerbal Space Program - 卡普人太空計劃

唔識平衡 飛飛下就下墜

如果你射極都唔惦, 唔駛驚
大把新玩都係咁, 就算我依家玩左一排一樣都有唔少係 Failure
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

咁都飛得起
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Hi~

引用:
原帖由 19990035 於 2012/8/25 01:21 發表

OK 喎
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

好灰
部機頂唔順
天然系長髮眼鏡娘 最高

砌左支火箭夠力水 但係 lag 到 1fps 唔知點控制
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2012-8-29 12:14 發表
砌左支火箭夠力水 但係 lag 到 1fps 唔知點控制
你部機都得1FPS

引用:
原帖由 符碌 於 2012/8/29 12:21 發表

你部機都得1FPS
試下玩啦
隻game 依家係 Alpha 黎, 未Optimize
同埋行 Unity 3D + PhysX Middleware

GPU 運算 + 無 N 記卡可能無咁正
天然系長髮眼鏡娘 最高

0.17 出左
多左唔少 Planet  
新版 似乎加左唔少 NovaPunch mod 入去 (正式黎講 Sisko 整既 mod 官方納入了)

有無人有性趣

P.S. : 真係鍾意玩既 , 請科水 $20 USD 買左佢啦 ( 之前買 $18 USD ? )

Cockpit View ( 暫時只限 MK1 cockpit )

天然系長髮眼鏡娘 最高

仲有0.13 果陣賣14.99

我仲未整倒一架可以runway 起飛而入倒太空既飛機

引用:
原帖由 leyland1989 於 2012/9/22 12:23 發表
我仲未整倒一架可以runway 起飛而入倒太空既飛機
玩唔玩 0.17
天然系長髮眼鏡娘 最高

我岩岩先知到起野果D hotkeys ...
睇黎我應該可以整倒可以land 月球既飛機

引用:
原帖由 leyland1989 於 2012-9-23 02:24 發表
我岩岩先知到起野果D hotkeys ...
睇黎我應該可以整倒可以land 月球既飛機
其實起野..
D機翼點樣對齊..