[電子電玩] Kerbal Space Program - 卡普人太空計劃

已經射左2架飛機上kerbal 軌道....
一架上左月球軌道  
要land既話要重新設計過架飛機

Moon Rider One 以800m/s 直炒月面...

R.I.P. Kerbal's

岩岩裝左1.3 FREE果個玩
要慢慢研究

引用:
原帖由 leyland1989 於 2012/9/23 02:24 發表
我岩岩先知到起野果D hotkeys ...
睇黎我應該可以整倒可以land 月球既飛機
又話無時間
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

I'm interestedXD

Space Fighter One

Space Fighter One - Heavy

Space Fighter Two (未能成功進入軌道)

Space Fighter Two (只成功進入軌道一之, 失敗率極高)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 bosshkg16 於 2012/9/23 16:03 發表
I'm interestedXD
紙羊個 ftp 無左
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

最成功既亞軌道飛行器
25分鐘飛半個kerban 最高上倒120,000m

引用:
原帖由 dom 於 2012-9-24 01:02 發表

紙羊個 ftp 無左
sd比我

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2012-9-24 01:16 發表

sd比我
一google 就有啦.... 懶鬼

同埋我覺得呢隻game真係值得買...

btw J數呢?

媽媽!!! 我得左啦

Space Fighter TWO & 發射台

Space Fighter TWO

唔知點解 最後用6支SOLID ROCKET
中間果支燒慢D....
燒完果陣會RIP

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2012-9-25 15:21 發表
唔知點解 最後用6支SOLID ROCKET
中間果支燒慢D....
燒完果陣會RIP

我最引以自豪既作品

引用:
原帖由 leyland1989 於 2012-9-26 04:31 發表

射出到大氣層
但唔識入ORBAL