[平版電腦] 第二部平板準備入手

第二部平板準備入手

8吋雙核平板

智器Q8

做咩唔買大牌子

呢排咁多KINDLE FIRE蟹貨都唔買

智器Q8, 成千人仔, $1500 HKD 都唔知買唔買到..
Samsung gs 7.0 先$3000

山寨機真係差o的, touch screen反應慢, o的大陸apps/market又要花時間剷, 保養有等於無, 賣出去幾乎唔值錢.

引用:
原帖由 註冊 於 2012-4-23 21:36 發表
呢排咁多KINDLE FIRE蟹貨都唔買
我等佢部新KINDLE FIRE 先 入手
佢依加部機係7吋 已經無乜興趣
我已經有部10吋 (TEN 3)
入手多部出街用
仲有個SYSTEM 始於係自己家制
我返到來仲要ROOT 埋
我之後要裝LANG 轉中文
搞APPS 一堆上手野

粒U 一樣 但其他唔同
比我要GOOGLE OS 唔要自己家制

引用:
原帖由 jackli 於 2012-4-23 21:42 發表
智器Q8, 成千人仔, $1500 HKD 都唔知買唔買到..
Samsung gs 7.0 先$3000
差唔多啦
我最少1200到(一堆配件) 唔包運費
我計過數 計埋1300到

(1000 + 40) x 1.27 = $1320.8

引用:
原帖由 MacMonster 於 2012-4-23 21:45 發表
山寨機真係差o的, touch screen反應慢, o的大陸apps/market又要花時間剷, 保養有等於無, 賣出去幾乎唔值錢.
自用 又唔係放出去

8吋睇片既話會怪怪地

引用:
原帖由 MacMonster 於 2012-4-23 21:45 發表
所以要玩的話,越平越好,壞左就罷就。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 jackli 於 2012-4-23 22:28 發表
(1000 + 40) x 1.27 = $1320.8
差唔多啦
998 + 25(差電器) + 包膜 + 皮包 + 配件

依加除咗kindle fire
無一隻做到雙核
除咗一隻 晶晨雙核 藍魔w17pro 做到699 外
其實公司用rk多

好多公司都仲未出

引用:
原帖由 註冊 於 2012-4-23 22:34 發表
8吋睇片既話會怪怪地
咁G Tab 7.7又點計?
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-4-23 22:35 發表

所以要玩的話,越平越好,壞左就罷就。
有呀 699 仲唔平

香港有入啦
不過唔賣得
d 人嫌貴
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴