[硬件] A-DATA USB 3.0 16GB $99

A-DATA USB 3.0 16GB $99

已入手

USB 2.0 測試
小鏡號 R2 ( AMD SB850M )

HD Tune

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

听講話32G快好多

寫入 30MB/s ???

我都想買, 可惜無經過ssp

我都想買,叫左個fd搵,佢話冇又話廢..
係"中史"度做都冇q用

引用:
原帖由 dom 於 27-4-2012 05:37 PM 發表
已入手
唔該 ATTO 丫。

引用:
原帖由 lorym 於 2012-4-27 17:48 發表

唔該 ATTO 丫。
屯門都有喎
http://www.city-pc.com.hk/index.do

d人真係有錢
"All animals are equal, but some animals are more equal than others."

引用:
原帖由 註冊 於 27-4-2012 05:53 PM 發表

屯門都有喎
http://www.city-pc.com.hk/index.do
咁 ATTO 呢?

引用:
原帖由 BlackBird 於 2012/4/27 17:54 發表
d人真係有錢
$99 .........
之前請你食飯都無左啦  
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 lorym 於 2012-4-27 17:56 發表

咁 ATTO 呢?
有冇中伏的感覺

啱啱先買左隻32gb transend @ 260!

引用:
原帖由 註冊 於 2012/4/27 18:01 發表

有冇中伏的感覺
你部 Intel 定 AMD 機先
我個 ATTO 係部小鏡號 (AMD) 行
AMD 不嬲 USB 都係慢過 Intel 架啦
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 setohoho 於 2012/4/27 18:02 發表

啱啱先買左隻32gb transend @ 260!
你隻應該係快的
A-DATA 呢隻 佢話原價 $16X 個陣
我真係睬佢都傻
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 註冊 於 27-4-2012 06:01 PM 發表

有冇中伏的感覺
你有?
2.0 定 3.0?