Gundam Unicorn Ep5 已出 POPGO

Gundam Unicorn Ep5 已出 POPGO

笨大

1. Delta Gundam 又可以改色出多隻
2. 有貌似 "漢堡包" 既後繼機
3. 黑袖子又有新機 , 屈機度
4. 終於有d 合理既地方
主角機幾無敵系都好 energy 都係有限
會無電

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-5-22 01:00 發表
笨大

會無電   ...
1. 搵錢嗎, 一定係咁 la
2. 尼姆 + 亞斯曼?
3. 渣古改裝版?  
4. 呢 part 真係好搞笑!
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

其實我好質疑
遠古RX78都用到核爐
點解過左十幾廿年既高達反而仲要有限能量

玩晒d推進劑

引用:
原帖由 dom 於 2012-5-22 01:00 發表
笨大

會無電   ...
1. 咩事可以出多隻???
2. 咁就真係可以出多隻啦
3. 連incom 同散射粒子炮都用埋,無得輸!
4. 推進劑玩晒姐!唔係無電!

貼下圖先

香港已經完了!
http://www.no3b.net

http://www.aemedia.org/wiki/gundam-uc-mechanic

YMSN-06 PROTO SINANJU

AMK-101K GALLUS-K

MSM-08 ZOGOK

MSN-06-2 LICHT NIGHTINGALE

MSM-05 JAGD ZULU

YAMZ-132 ROZEN ZULU

ARX-014 SILVER BULLET

AMX-109 CAPULE

RGM-96X EWAC JESTA

MSA-003 NEMO

RGZ-95C1 ReZEL CUSTOM

RGM-96X JESTA CANNON

RMS-192M Zaku Mariner

MSN-001X Gundam Delta Kai(Δ改)

香港已經完了!
http://www.no3b.net

我估到下次會出咩模型了~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 469394 於 2012-5-22 21:34 發表
http://www.aemedia.org/wiki/gundam-uc-mechanic

delta kai actually looks not bad

引用:
原帖由 sunyung 於 2012/5/22 17:25 發表
其實我好質疑
遠古RX78都用到核爐
點解過左十幾廿年既高達反而仲要有限能量
能源唔關事
應該係推進劑用完
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 無敵世麟 於 2012/5/22 22:41 發表
我估到下次會出咩模型了~
ZAKU GOGOGO
天然系長髮眼鏡娘 最高

Nemo 出左啦
天然系長髮眼鏡娘 最高

屈機巨型戰艦.

唔知會唔會被馬沙一炮擊沉

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012-5-23 16:01 發表
屈機巨型戰艦.

唔知會唔會被馬沙一炮擊沉
UC好小一炮轟沉戰艦,幾乎都係對針對艦橋同推進系攻擊.

隻偽 馬沙渣隻新安洲 用 Bazooka 都係嚇下佢
天然系長髮眼鏡娘 最高