[智能電話] 伏已中,Note更新後WiFi 駁唔到…………

伏已中,Note更新後WiFi 駁唔到…………

上左雪榚三文治,完全駁唔到部E4200!!!!

不幸中之大幸,好彩只係5GHz有問題;
呢D就係搶先做白老鼠嘅代價……………

不過而家好戇居,寧寧捨捨要著番2.4俾部Note「專用」

本身有5GHz band?

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-5-25 08:11 發表
本身有5GHz band?
當然,
買左E4200後,我一向用5GHz connect………

引用:
原帖由 小馬馬 於 2012-5-25 08:12 發表

當然,
買左E4200後,我一向用5GHz connect………
***真係

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-5-25 08:14 發表

***真係
我無其他5GHz router,

試唔到究竟係5GHz死晒,抑或只係唔夾部 E4200……………

三叔! 我是拒絕的

wifi still can connect but became weaken
Loli退散,御姐無敵

引用:
原帖由 小馬馬 於 2012-5-25 08:03 發表
上左雪榚三文治,完全駁唔到部E4200!!!!

不幸中之大幸,好彩只係5GHz有問題;
呢D就係搶先做白老鼠嘅代價……………

不過而家好戇居,寧寧捨捨要著番2.4俾部Note「專用」 ...
其它有無問題?有無成日hold機?
longhai大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

個陣10.1wifi
話更新完3.2冇wifi tim呀

引用:
原帖由 toby 於 2012-5-25 08:48 發表
個陣10.1wifi
話更新完3.2冇wifi tim呀

引用:
原帖由 T12 於 2012-5-25 08:48 發表

其它有無問題?有無成日hold機?
暫時無其他問題,

的確順左,尤其是用Chrome上網,快過以前其他browser;
但同時亦食多左RAM,兼且食電左!(呢兩點對我不大問題)

G.Note 用家觀望中路過
Viva la vida

引用:
原帖由 小馬馬 於 2012-5-25 08:56 發表

暫時無其他問題,

的確順左,尤其是用Chrome上網,快過以前其他browser;
但同時亦食多左RAM,兼且食電左!(呢兩點對我不大問題)
G.Note 舊電 2500 都話食電,ics 甘食電其它機點頂呀
Viva la vida

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2012-5-25 09:12 發表

G.Note 舊電 2500 都話食電,ics 甘食電其它機點頂呀
Android最倒水係個mon...
GNX @ 4.0.4,3G環境下一個鐘倒~1%

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2012-5-25 09:12 發表

Sony 早就出左 report 話現階段既機升級除左食電同食RAM 外, 好大程度係得不嘗失 :funny