[智能電話] 伏已中,Note更新後WiFi 駁唔到…………

引用:
原帖由 小Ray 於 2012-5-25 09:22 發表
Sony 早就出左 report 話現階段既機升級除左食電同食RAM 外,
好大程度係得不嘗失 :funny
Google Chrome同Apex launcher係ICS專屬,
所以我先upgrade…………

行其他Apps,升上去的確無乜著數,亦唔會明顯快D。

我有朋友都有同一情況

引用:
原帖由 小Ray 於 2012-5-25 09:22 發表

Sony 早就出左 report 話現階段既機升級除左食電同食RAM 外, 好大程度係得不嘗失 :funny
又唔覺喎
部OXL 仲襟過之前 sensation

4.0.4夾Exchange仲係有bug!
set o左Never Sync(即係要手動sync),佢仲係每隔一段時間sync exchange....卜街

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-5-25 09:58 發表
4.0.4夾Exchange仲係有bug!
set o左Never Sync(即係要手動sync),佢仲係每隔一段時間sync exchange....卜街
呢個對我無咩問題

引用:
原帖由 小馬馬 於 2012-5-25 09:54 發表

Google Chrome同Apex launcher係ICS專屬,
所以我先upgrade…………

行其他Apps,升上去的確無乜著數,亦唔會明顯快D。
CHROME真係好好用

引用:
原帖由 toby 於 2012-5-25 10:27 發表

CHROME真係好好用
google 又多個方法去收集個人資訊
Viva la vida

引用:
原帖由 toby 於 2012-5-25 10:27 發表

CHROME真係好好用
我都覺得係 超正  不過有D網上唔到都係要用IE

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-5-25 08:30 發表
三叔! 我是拒絕的
成日話拒絕韓國野,如果有韓國妹訓響你面前,你會拒絕嗎?
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2012-5-25 09:12 發表

G.Note 舊電 2500 都話食電,ics 甘食電其它機點頂呀
ics其實唔算食電
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-5-25 10:42 發表

成日話拒絕韓國野,如果有韓國妹訓響你面前,你會拒絕嗎?
我要光復祖國

尋晚上咗 4.0 暫時覺得係順咗 d
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-5-25 10:46 發表

我要光復祖國
分分鐘男人黎 仲有係棍波
longhai大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 T12 於 2012-5-26 12:05 發表

分分鐘男人黎 仲有係棍波