[智能電話] 有crystal talk Mo 記電話, 最平邊部?

有crystal talk Mo 記電話, 最平邊部?

邊部好??
smartphone 同 唔 smartphone 有咩選擇呢?

而家用緊果部 flipout 兩星期後要還比公司

DEFY?

呢加d nc 都唔得嘅
crystal talk 已經係個傳說 xx(

利申部ms3 d fd 唔覺得特別好 都試過話我果邊嘈(1次)

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2012-5-26 23:36 發表
呢加d nc 都唔得嘅

利申部ms3 d fd 唔覺得特別好 都試過話我果邊嘈(1次)
但係部flipout 同我部SH12C、NOKIA C3-02 同三叔摺機比真係好一大截
(NOKIA 最差 )

BTW 有冇人用過呢部?
http://www.price.com.hk/product.php?p=134963

依家Mot記既新機之中,應該以Razr通話質素最好。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 G544 於 2012-5-26 23:45 發表

但係部flipout 同我部SH12C、NOKIA C3-02 同三叔摺機比真係好一大截
(NOKIA 最差 )

BTW 有冇人用過呢部?
http://www.price.com.hk/product.php?p=134963

Defy ok 的
MS 有用過唔錯
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2012-5-26 23:36 發表
呢加d nc 都唔得嘅

係,
而家新款嘅智能手機一味追功能,反而話音質素退步左。

想要有靚Crystal Talk兼noise reduction,
不如學我咁壘埋心水買個靚BT handfree好過;
一來效果好,二來換新手機都可以繼續用…………

引用:
原帖由 小馬馬 於 2012-5-27 08:41 發表

係,

想要有靚Crystal Talk兼noise reduction,
一來效果好,二來換新手機都可以繼續用………… ...
Ma gor any suggestion?

引用:
原帖由 小馬馬 於 2012-5-27 08:41 發表

係,

一來效果好,二來換新手機都可以繼續用………… ...
不過都已經好過FD部DESIRE S....

不過個"CT"都仲係有D用....(大部份CASE)

不過就我想錄低D蟬叫(好大聲)
但係因為CT當係BACKGROUND... 錄唔到

引用:
原帖由 G544 於 2012-5-27 14:29 發表

Ma gor any suggestion?
我自己用 Motorola HZ800

唔好買最平款
moto個CT係軟件搭晶片兩方面的配合
同期產品係旗艦款CT叻過入門款
目前首選人仔出Razr Maxx
個CT OK得