[硬件] M4 測試

M4 測試

話說上星期買左M4, 但部Notebook開唔到, 整到兩粒螺絲滑左牙, (4+3)到核爆. 今日拎去新高登整, 盛惠$150大元.

依家終於享受到SSD o既速度. 開機連Windows個動畫都未播完, 就跳到login畫面.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 MacMonster 於 2012-6-9 19:45 發表
話說上星期買左M4, 但部Notebook開唔到, 整到兩粒螺絲滑左牙, (4+3)到核爆. 今日拎去新高登整, 盛惠$150大元.

依家終於享受到SSD o既速度. 開機連Windows個動畫都未播完, 就跳到login畫面.

233 ...
香港已經完了!
http://www.no3b.net

我都玩緊了
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 dx 於 2012-6-9 22:50 發表
我都玩緊了
256GB

真係一用過SSD就會返唔到轉頭

引用:
原帖由 MacMonster 於 2012-6-9 19:45 發表

233 ...
如果我買過隻SATA3既SSD,隻OCZ V2想放入部HP 5101 NETBOOK,係咪都可以拎去比人放?

有無邊間介紹?

引用:
原帖由 ccw 於 2012-6-10 00:15 發表
絕對認同
香港已經完了!
http://www.no3b.net

引用:
原帖由 ccw 於 10/6/2012 00:15 發表

引用:
原帖由 bebird 於 2012-6-10 13:12 發表

X3

一CLICK就有反應,點會返到轉頭

引用:
原帖由 ccw 於 2012/6/10 00:15 發表
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 ccw 於 10-6-2012 12:15 AM 發表

唉!
依家對住公司部機同 d NB 真係........

引用:
原帖由 terryho666 於 2012-6-10 12:27 發表

如果我買過隻SATA3既SSD,隻OCZ V2想放入部HP 5101 NETBOOK,係咪都可以拎去比人放?

有無邊間介紹?
自己換到就緊係自己換啦. 除非部機好難開, 或者好似我咁黑仔.

引用:
原帖由 terryho666 於 2012-6-10 12:27 發表

有無邊間介紹?
一般好易,同換harddisk冇分別…………不過小心一d SSD好似係大少少(都係2.5"),聽過會頂住

引用:
原帖由 ccw 於 2012-6-10 20:21 發表

一般好易,同換harddisk冇分別…………不過小心一d SSD好似係大小小(都係2.5"),聽過會頂住
上網睇過,5101好X麻煩,要拆左個KEYBOARD先換到....雖然個KEYBOARD一早爆左邊

引用:

233 ...
How much~