[智能電話] 我癡左線,買左部Galaxy Nexus..

引用:
原帖由 孔明 於 2012-6-11 10:00 發表

咁俾在我會買2580 算
預左刷ROM 玩野死左唔L恨
雖然大家都係水貨,差800蚊係好多.
不過我深信「有買錯冇賣錯」..

引用:
原帖由 62561 於 2012-6-11 10:30 發表

雖然大家都係水貨,差800蚊係好多.
不過我深信「有買錯冇賣錯」..
800 蚊已經夠我拎部機出去街邊檔做一兩次維修
既然呢八舊水都係水貨, 我會情願慳左係自己銀包度都好過益左俾間電話公司 (唔知道亦唔希望用得著)
先前3280 人仔台都出到部行貨

引用:
原帖由 孔明 於 2012-6-11 10:36 發表

800 蚊已經夠我拎部機出去街邊檔做一兩次維修
既然呢八舊水都係水貨, 我會情願慳左係自己銀包度都好過益左俾間電話公司 (唔知道亦唔希望用得著)
先前3280 人仔台都出到部行貨 ...
我買返來嘅東西,好少話唔使整.
我部S II..臨完保養之前終於有故障..

引用:
原帖由 62561 於 2012-6-11 10:37 發表

我買返來嘅東西,好少話唔使整.
我部S II..臨完保養之前終於有故障..
壞之前放左佢咪算

GN真係買水貨仲開心
行貨仲係無update, samsung Facebook已比人插到飛起

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-6-11 12:01 發表
GN真係買水貨仲開心
行貨仲係無update, samsung Facebook已比人插到飛起
佢放過一輪4.04,之後又停左

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-6-11 12:01 發表
GN真係買水貨仲開心
係了, 行冇update.
如果android 出5.0時, 又唔知幾時有.

跳槽去xPERIA

samsung hk... still 4.0.2

我部機都係4.0.2